Yemeksepeti 100/50 Kupon Tanımlı Hesaplar

Biggy

Gold Üye
100/50 İndirim kuponu tanımlı hesaplar adet 3₺

Minimum 100₺ sepet tutarına 50₺ indirim uygulayan kuponlar hesaplarda tanımlıdır.
Hesap giriş bilgileri size iletilir ve bilgiler ile giriş yaparak hesaptaki kuponu kulanırsınız.

Toplu alımlarda indirimli fiyat için iletişime geçin.

Detaylı Kullanım Rehberi:
PC'den Nasıl Sipariş Verilir Videosu için TIKLAYINIZ

İletişim için Tg:

Son düzenleme:
reis toplu alım derken kaç tane gibi diyorsun eğer cidden işe yarıyorsan anında alabilirim.

sms onayı gerekmiyor demi hesaplarda gerekiyorsa biraz saçma olmuş sms onayı yapması zor çünki ?
Kendi numaranızı her sipariş sonrası silip yeni hesaba ekleyerek kullanabilirsiniz.
En ince detayına kadar anlattığım rehbere buradan göz atabilirsiniz;

Kendi numaranızı her sipariş sonrası silip yeni hesaba ekleyerek kullanabilirsiniz.
En ince detayına kadar anlattığım rehbere buradan göz atabilirsiniz;
onu çok önceden ben yapıyordum ama şimdi artık yok öyle bir şey maalesef

onu çok önceden ben yapıyordum ama şimdi artık yok öyle bir şey maalesef
Benden hesap alıp denediniz mi? Denemeden olmadığını nereden bilebilirsiniz? Son 1 aydır hesaba tanımlı kuponlar gelmiyordu, bu hafta yeniden gelmeye başladı. Önceden olduğu gibi aynı şekilde kullanılıyor şuan. Sadece sizin haberiniz yok.

Benden hesap alıp denediniz mi? Denemeden olmadığını nereden bilebilirsiniz? Son 1 aydır hesaba tanımlı kuponlar gelmiyordu, bu hafta yeniden gelmeye başladı. Önceden olduğu gibi aynı şekilde kullanılıyor şuan. Sadece sizin haberiniz yok.
olabilir başkan neden kızıyorsun ki şimdi birşey demedik yani

hocam şimdi hesapları siz açıp kupon mu tanımlıyorsunzu yoksa Crâck gibi bir şey mi hesaplar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt