Arıyorum Yayın yapıcak arkadaşlar arıyoruz. ( Para Kazanabilirler. )

RoseCheats

Banned
Ticaret Puanı:
 0 / 0
Yayıncı olmak için gereksinimler.
:rsaizgi:
Minimum 16 yaşında olmanız gerekmektedir 15 yaş ses kalınlığına göre insiyatif gösterebilir.
720p kalitede valorant yayınları yapmanız gerekmektedir yayınınız güzel ve akıcı olması daha güzel ve şık olucaktır
Günde minimum 3 saat Rose Cheat's adına yayın yapmanız gerekmektedir.
Bizim yazılımlarımız tarafından ban yersen biz sp00ferını karşılarız, fakat şuanda banlıysanız ban kaldırmadan başvuru atmayınız.
Aktif bir yayın açabiliceğiniz tiktok hesabınızın olması gerekmektedir..

Ekstra discord sunucumuzdan form doldurmanız gerekmektedir fakat bunlar minimum gereksinimlerdir.

Nasıl para kazanacağım?
:rnokta:
Aktif yayın açmaya başlarsanız yayınlarınız izlenir güzel kitle sahibi olursanız sizlere bir indirim kodu açılır ve bu indirim kodu ile gelip ürün satın alan kişi başı pay alırsınız.
:rnokta:
Eğerki direk aktif bir kitle yayınlarınız minimum aktif 30-40 izleniyorsa direk ticket açıp yayıncı başvurusu yapıp aktif kitlenizi bize yayın açıp kanıtlarsanız pay alabilirsiniz.

Yayın platformumuz sadece: Tiktok
Başvuru için discord üzerinden yayıncı başvurusu talebi açabilir formu doldurabilirsiniz.

Ön ödeme olacaksa neden olmasın HĞH

Hayır ödemeleri sadece aktif bir kitleye sahip bizimle çalışmış ve izlenen yayıncılara vermekteyiz malesef.

Konumun altında kendi sunucunu atmaya veya yayıncı başvurusu yapmaya ilgisi olacak kişileri çekmeye çalışmazsan sevinirim, iyi yayıncı aramalar.
kusura bakmaa.

Son düzenleme:
Hayır ödemeleri sadece aktif bir kitleye sahip bizimle çalışmış ve izlenen yayıncılara vermekteyiz malesef.

Konumun altında kendi sunucunu atmaya veya yayıncı başvurusu yapmaya ilgisi olacak kişileri çekmeye çalışmazsan sevinirim, iyi yayıncı aramalar.

Köfteci sen ekmek kızartmaya devam et

tamam dostum arkadaşım kendisi şakalaşıyorum :D kusura bakma yani. Ayrıca yayıncı falanda aramıyorum dediğim gibi şaka yapıyorum ekleyeyim dedim :)
mushtew her konuya atlama adam bile demiş müşteri cekmeye calısma diye adamın kendi ilanı bide gormiyeyim bida

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt