YARIŞÇI ARAZİ

almanci7

discord.gg/centralstore
Diamond Üye
İletişim
hepinize merhaba arkadaşlar, benim çocukken bayıla bayıla izlediğim bir TV programıydı ve yapamayanlara sinir olurdum :D
Bugün çok az araştırma ile buldum belki sizlerde biraz eskilere gitmek istersiniz diye paylşamak istedim
NOT- Dosya içinde 1 tane exe var zaten yinede VT koycam ve oyunu açarken windowed yazısını seçin yoksa çöküyor eski olduğu için
2. NOT- RAR İÇİNDEKİ DOSYAYI MASAÜSTÜNE ATIN VE ORDAN AÇIN EXE Yİ

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
There should be 'trt cocuk yarisci_Data'
folder next to the executable

Hep katılmak isterdim bu yarışma programına ama nasıl katılacağımı o dönem bilmiyordum. Hatta oradaki ekranları ve yarışan çocukları o arabanın içinde gerçek hayatta sürüyor sanıyordum

hepinize merhaba arkadaşlar, benim çocukken bayıla bayıla izlediğim bir TV programıydı ve yapamayanlara sinir olurdum :D
Bugün çok az araştırma ile buldum belki sizlerde biraz eskilere gitmek istersiniz diye paylşamak istedim
NOT- Dosya içinde 1 tane exe var zaten yinede VT koycam ve oyunu açarken windowed yazısını seçin yoksa çöküyor eski olduğu için

There should be 'trt cocuk yarisci_Data'
folder next to the executable

DÜZENLENDİ @opefegg @rimeyakar

Hep katılmak isterdim bu yarışma programına ama nasıl katılacağımı o dönem bilmiyordum. Hatta oradaki ekranları ve yarışan çocukları o arabanın içinde gerçek hayatta sürüyor sanıyordum
bende arabanın içinde yarrışıyor sanıyorum ve katılmayı çok istiyordum :D

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt