TheExecutorM
Diamond Üye
bUNE lo1 dkkkk
Hepsi aynı hata kodu.Hata kodunun üstüne tıklayarak neyden kaynaklandığını öğrenebilirsin basit bir örnek üstündeLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimdeki Hataları Çözemedim Yardım Lutfen
Visual Studio kankaNe hatası bu tam olarak bir program mı bir site mi daha açıklayıcı anlatım yaparsan yardımcı olabilirim. Ne olduğunu anlayamadım açıkçası
hocam program yazıyoruzda hata verdi anlayan kişler ilgilenirse sevinirizzzNe hatası bu tam olarak bir program mı bir site mi daha açıklayıcı anlatım yaparsan yardımcı olabilirim. Ne olduğunu anlayamadım açıkçası
Detaylıca göstermediğin takdirde kolay kolay çözüm bulacağını sanmıyorum. Kütüphanede bir hata olabilir veya çağrıyı yanlış yapmışssındır bir sürü sebebi var.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimdeki Hataları Çözemedim Yardım Lutfen
Arkadaşa aynısını bende yazdım ancak boş ver dedi. En azından hata aldığı kısmı gösterse halledebilirizDetaylıca göstermediğin takdirde kolay kolay çözüm bulacağını sanmıyorum. Kütüphanede bir hata olabilir veya çağrıyı yanlış yapmışssındır bir sürü sebebi var.
Büyük ihtimalle internetten hazır source bir şey indirdi direk SLN yi açınca bu hatayı aldıArkadaşa aynısını bende yazdım ancak boş ver dedi. En azından hata aldığı kısmı gösterse halledebiliriz
Eminmisin Kankam Paste Yapmış Olmayasınhocam program yazıyoruzda hata verdi anlayan kişler ilgilenirse sevinirizzz
Eminmisin Kankam Paste Yapmış Olmayasın
Büyük ihtimalBüyük ihtimalle internetten hazır source bir şey indirdi direk SLN yi açınca bu hatayı aldı