bu güzel düşüncen için teşekkür ederim dostumolur apex tutulan bir oyun ama cgde aktif oyuncusu var mıdır bilemem. fiyat konusuna gelirsek içinde neler olduğuna bakılır ona göre karar verilir, piyasayı da araştırabilirsin
sen pes edersen ben pes edersem herkes bırakırsa kim kalacak kimmmmmmm asla pes etme böyle devamSon zamanlarda valorant çok sinir etmeye başladı ve apexe geçmeye düşünüyorum hile satma konusundada sizce türklerden hile alan olurmu fiyat oranı ne yapmalıyım yazarmısınız
Report harici ban yemedim apexten hic global pazarda xok tutuluyo ama trde pek yok hilesini sevenApex güzel oyun eskiden oynuyordum. Hile koruması gerçekten çok güçlü hatta hileleri ud değil use at own risk. Adamlar hileleri için %100 ud diyemiyor. Sen bilirsin ama triggerbot tarzı alabilirsin esp vs gibi hiç önermem
hocam çok sinir bozuyor dün banı çözmek 3 saatimi aldı bir oyun için format atmakda koyuyor çok maymun yerine koyuluyoruz biraz ara vericem valorantasen pes edersen ben pes edersem herkes bırakırsa kim kalacak kimmmmmmm asla pes etme böyle devam
bayilik tarzı girişicem hocamValla kendi dusundugum bir fikirdi ama apexdeki su kirmizi gosteren scope'u kullanarak color aim yapabilirsin kankam