Çözüldü Yardımcı olabilecek var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

D7fferent

Diamond Üye
Arkadaslar merhabalar biraz önce baska bir hile platformunda merakıma yenik düserek program yükledim fakat backdoor atıcakları aklıma gelmedi temp dosyasının icinde .net adlı dosyada bu dosyayı temizliyorum sıkıntı kalmıyor fakat asıl sorun pcyi yeniden baslattıktan sonra .net dosyası otomatik olarak tempe geri geliyor yardımcı olabilecek arkadas var mı. Eger sorun cözülmezse format atacağım baska fikirleri olan var mı

Viruslü sitelere girmeyin, girmeyin diye bas, bas bağırıyoruz ama dinliyen yok. Kaspersky ile taratabilirsin. içim rahat etsin diyorsan format garanti çözüm

Arkadaslar merhabalar biraz önce baska bir hile platformunda merakıma yenik düserek program yükledim fakat backdoor atıcakları aklıma gelmedi temp dosyasının icinde .net adlı dosyada bu dosyayı temizliyorum sıkıntı kalmıyor fakat asıl sorun pcyi yeniden baslattıktan sonra .net dosyası otomatik olarak tempe geri geliyor yardımcı olabilecek arkadas var mı. Eger sorun cözülmezse format atacağım baska fikirleri olan var mı
Hitman PRO ile Temizlemeyi Deneyebilirsin.

Viruslü sitelere girmeyin, girmeyin diye bas, bas bağırıyoruz ama dinliyen yok. Kaspersky ile taratabilirsin. içim rahat etsin diyorsan format garanti çözüm
malwarebytes ile taratınca 2 virüs cıkıyor fakat karantinaya alıp silsem bile pcyi yeniden baslattıgımda devam ediyor.Şu merak duyguma yenik düsen aklımı ....
Discordda yardımcı olabilecek var mı

Son düzenleme:
AntiMalware programını indirerek güvenli modda önce güzelce taratınız daha sonra bu siteye gidip indiriniz kullanımı mevcuttur.
100% ihtimalle problem ortadan kalkacaktır.
NOT: Zararlı olan tüm yazılımları siler bazı programlar zararlı olmamasına rağmen aynı kategoriye koyabilir dikkat et.

Sakin olun hocam birbirimize yardımcı olmamız varken
yok onu mesaj atan arkadasa yazmıstım kendisi gördükten sonra mesajı silmis galiba ayrıca sorunu cözüm arkadaslar hizmetlere sokmus kendini oradan devre dısı bırakıp otomatik baslatmasınıda engelledim suan calısmamakta siz benim yaptıgım hatayı yapmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt