[yardım] Read / Write modülü

ARTHUR48

Bronz Üye
Merhaba arkadaşlar.
Bildiğiniz gibi vb. net ile wolftü vb. oyun hilelerini kodlayabilmek için gerekli bazı modüller var [ReadWritingMemory.vb / WritePointerInteger.vb]. ben bu modülleri yeniden düzenleyip, (tek modül haline getirip) cheat enginedeki gibi value tiplerini [binary-byte-2byte-4byte-8byte-float-double-string-array] şeklinde read-write etmek istiyorum. kod yazma konusunda pek iyi değilim, bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
DC: ElPacho#0191

Son düzenleme:
ne ?
modül haline getirmek ?
winapi zaten bunun için hazır farklı data typler için harici bir şey yazman gerekmiyor
kaç byte yazılacağını/okunacağını zaten belirtiyorsun

ne yapmak istediğinin farkında değilsin sanırım

ne ?
modül haline getirmek ?
winapi zaten bunun için hazır farklı data typler için harici bir şey yazman gerekmiyor
kaç byte yazılacağını/okunacağını zaten belirtiyorsun

ne yapmak istediğinin farkında değilsin sanırım
Konuyu anlamadan yorum yazma lütfen, ben vb. net soruyorum sen gidip c++ dan bahsediyorsun.

Konuyu anlamadan yorum yazma lütfen, ben vb. net soruyorum sen gidip c++ dan bahsediyorsun.
detaylı hedeflerin için konu hakkında uzmanlığın olmalı, gönüllü yardımcı olunmakla üstesinden gelinebilecek iş değil bilgin bulunmuyorsa.
Ayrıca ReadProcessMemory/WriteProcessMemory'i .NET üzerinde de kullanabilirsin.

Güzel kafa
En kısa zamanda hileni yazman dilegiyle
ne yazdigimi simdi fark ettim edit
“hileni yazman dilegiyle” -> “hileni pastelemen dilegiyle”

Güzel kafa
En kısa zamanda hileni yazman dilegiyle
ne yazdigimi simdi fark ettim edit
“hileni yazman dilegiyle” -> “hileni pastelemen dilegiyle”
Arkadaş yorumların için teşekkürler, konu hakkında yardımcı olacaksan ol yoksa lütfen boş yapma, hile kodlamayı biliyorum zaten. ben sıradan herkesin kodladığı basit hilelerden farklı bir şeyler yapmak istiyorum, ama kodlama bilgim sınırlı (olanıda bu tür forumlardan ve videolardan öğrendim). bilmediğim şeyler hakkında yardım istemem gayet normal, herkes doğuştan kod yazmayı bilmiyor malesef. aşağıdaki hile 3 yıl önce yaptığım bir hile copy-paste ile yapılmış gibimi sence:)

bu da üzerinde çalıştığım, bitirip bitirmeme konusunda kararsız kaldığım yeni projem (ve eac için bypass sorun tabiki)

Son düzenleme:
"kod yazma konusunda pek iyi değilim" ama
pastelemeden hile yazıyorum sadece process memory r/w bilmiyorum
doğru anladım değil mi ?
" Bypass istemeyin boşuna paylaşamam, paylaşırsam bende kullanamam çünkü. Ama daha önce dediğim gibi, bypassları hileye eklemenin yolunu bulursam size paylaşım yaparım..." -ARTHUR48 Namıdiğer not paste guy
başarılar dilerim
Fotoğraflar Melek-şeytan.PNG

Halloween Walking GIF by Arithmancy

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt