Çözüldü [YARDIM]Farmbot mouse komutları python

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Andreas

Gold Üye
Arkadaşlar pyautogui veya pydirectinput ile yapmaya çalışıyorum mouse metine gidiyor fakat tıklamıyor neden acaba gittikten sonra 1 2 pixel aşağıya çektirip tekrar tıklatıyorm olmuyor ama ben mouseyi 1 2 pixel kıpırdatınca oluyor

pyautogui.moveTo(x=target[0], y=target[1]) sleep(1) pyautogui.click()

Arkadaşlar pyautogui veya pydirectinput ile yapmaya çalışıyorum mouse metine gidiyor fakat tıklamıyor neden acaba gittikten sonra 1 2 pixel aşağıya çektirip tekrar tıklatıyorm olmuyor ama ben mouseyi 1 2 pixel kıpırdatınca oluyor

def mouseDownUp(buttonX):
pyautogui.mouseDown(button=buttonX)
pyautogui.mouseUp(button=buttonX)

mouseDownUp("left")

bu fonksiyon ile tıklamayı dene click yerine

Peki paylaşman veya discord üzerinden atman yok mu? Veya bı öğretici video yapsana ben de pixelle ilgileniyorum ama bir türlü yapamadim yardımcı olur musun ?

o kütüphaneler fix olması lazım urielde falan deniyosan çalışmıyor onlar

pixel fix metnin üstüne gidiyosa mouse sol tık basılı şekilde alt tab atar geri dönersen ekranına saldırtabilirsin tek sorun 30dk sonra felan lagdan client yenilemen gerekir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt