Çözüldü yardım edermisiniz forumdaki konuyla alakalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foruma atılan xortostealer ı kuramıyorum şöyle hatalar alıyorum napmalıyım yardımcı olurmusunuz
https://cheatglobal.com/konu/xortostealer-kurulum-kullanim-video-sekilde.52792/
Node yi kurman ve adam install batı açmadan önce bi xx diye bir dosyanın içine kendi webhook unu giriyodu sen herhalde onu kaydetmedin ilk başta bende öyle bir hata aldım onu değiştirmen lağzım

Node yi kurman ve adam install batı açmadan önce bi xx diye bir dosyanın içine kendi webhook unu giriyodu sen herhalde onu kaydetmedin ilk başta bende öyle bir hata aldım onu değiştirmen lağzım
kanka xx yazan yere keyi yazdım gene olmuyor zaten öyle denedim napmalıyım node yide direk ileri ileri yapa yapa kurdum @nisakaleliler

kanka xx yazan yere keyi yazdım gene olmuyor zaten öyle denedim napmalıyım node yide direk ileri ileri yapa yapa kurdum @nisakaleliler
Baktım sana veren hataya node de bi sorun var gibi gözüküyo bende anti virüs kapaliydı bu virüslümü bilmiyorum yönetici olarak çalıştır ?

Node eski sürüm herhalde yeni sürüm indir medi isen çünkü sürümlük bir sorun gibi ?

Baktım sana veren hataya node de bi sorun var gibi gözüküyo bende anti virüs kapaliydı bu virüslümü bilmiyorum yönetici olarak çalıştır ?

Node eski sürüm herhalde yeni sürüm indir medi isen çünkü sürümlük bir sorun gibi ?
kanka mantica.exe mi stealerimiz o geldide çözdüm @nisakaleliler

ulan bende bunu .jar stealerı sandım neyse genede işe yara dostum ellerine sağlık @nisakaleliler

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt