Yardım edebilir misiniz / help me

Inked

Normal Üye

JVP4X5.png

Bu packlenmemiş ki? Zaten açık ve c++ olduğu için ne yapmayı planlıyorsun? Reflector ile açıp bakamazsın. Anca hex editor ile inceler ve bir kaç yerini değişirsin. Yani vb.net ve c# dışında bunlar hariç olan kodlanmış programları açamazsın. C++ ve java, python gibi programların kaynak koduna kolayca ulaşamazsın.

Bu packlenmemiş ki? Zaten açık ve c++ olduğu için ne yapmayı planlıyorsun? Reflector ile açıp bakamazsın. Anca hex editor ile inceler ve bir kaç yerini değişirsin. Yani vb.net ve c# dışında bunlar hariç olan kodlanmış programları açamazsın. C++ ve java, python gibi programların kaynak koduna kolayca ulaşamazsın.

Yazacağım şeyin neredeyde aynısını yazmış bu arkadaşımız, c++ ile kodlanan birşeyin içeriğini değiştiremezsin. Reflector yok çünkü ve yapmak istediğin işlemi söyleseydin çok daha iyi olurdu.

Yapmak istediğim şey, bu program bir client oyun dosyasındaki hileleri engelliyor. ben kırıp hile engellenen dosyaları değiştirerek hile ile girmeyi planlıyorum. ayrıca hwid ve mac ban atıyor onlarıda ban yememek için pasif hale getirmek istiyorum. @Dreamfancy @Lucretias

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt