Çözüldü YARDIM Bios pilsiz pc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dllmatik

Efsane Üye
bayağıdır PC'de BIOS pili kullanmiyordum takinca ekran gelmiyordu o yuzden pilsiz kullaniyordum. 1 saat once Windows 11'e gectim iste sonra oyun icin ayari acacakken dedim BIOS'a giriyorum bari OC yapayim, YT'den iste açtım video yaptim sonra ekran gelmedi hala daha tik yokç kasa calisiyor sonra forumda bakindim tarti pilide BIOS piliyle ayniymis takdim yine ekran yok akil verir misiniz

Pc nin gücünü kes ve bios pilini çıkar 10 15 dk kadar bekle hiçbir şekilde beklemeden elektrik verip açmaya çalışma bekledikten sonra BİOS PİLİNİ TAKMADAN ÇALIŞTIR.

Çalışabilir de çalışmayabilir de sadece çözümlerden biri bu.

Pc nin gücünü kes ve bios pilini çıkar 10 15 dk kadar bekle hiçbir şekilde beklemeden elektrik verip açmaya çalışma bekledikten sonra BİOS PİLİNİ TAKMADAN ÇALIŞTIR.

Eyw deniyoryum

Cort cikti baska ne var yapabilecegim

Son düzenleme:
Bu sorun bende olmustu bunun sorunu bios ta yeni bios guncellemesi varsa indir indirdikten sonra duzelmesse bilgisayarciya git

Goruntuluk bi durum degil klavye ve mouse da enerji yok isiklari yanmiyor
Brom en başta söylesene onu... Ekran gelmiyor yazmışsın oraya.

OC sırasında fazla voltaj vermiş olabilirsin. Elinde fazladan power supply var ise bi power değiştir dene. Onun haricinde anakarta veya ekran kartına yapabileceğin birşey yok. Eğerki açılmazsa bi bilgisayarcıya gitmeni tavsiye ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt