"Alternatif Etki Alanı ve Güvenlikli İmza Etkinleştir" adında herhangi bir bölüm yok
- İlk adım olarak, imzalayanın adını öğrenmelisiniz. Bu bilgiyi elde etmek için ilgili anticheat uygulamasını inceleyebilir veya belgelerini kontrol edebilirsiniz.
- İmzalayanın adını öğrendikten sonra, Windows'ta "Grup İlkesi Düzenleyici" (Group Policy Editor) kullanarak bu adı engelleyebilirsiniz. Başlat menüsünde "gpedit.msc" yazarak bu aracı açabilirsiniz.
- Grup İlkesi Düzenleyici'yi açtıktan sonra, "Kullanıcı Yapılandırması" > "Yönetim Şablonları" > "Sistem" yolunu izleyin.
- "Alternatif Etki Alanı ve Güvenlikli İmza Etkinleştir" adlı politikayı bulun ve çift tıklayarak açın.
- "Alternatif etki alanları ve güvenlikli imzaların etkinleştirilmesini engelle" seçeneğini işaretleyin ve imzalayanın adını ekleyin.
- Değişiklikleri kaydedin ve çıkın.
gpt attım
Üzgünüm, belirtilen bir yazılımın imza doğrulamasını bypass etmek veya değiştirmek, genellikle yasa dışı ve etik olmayan bir işlem olarak kabul edilir. Bu tür işlemler yasal sorunlara yol açabilir ve yazılım geliştiricileri tarafından sıkı bir şekilde takip edilebilir."Alternatif Etki Alanı ve Güvenlikli İmza Etkinleştir" adında herhangi bir bölüm yok
kanki ne anlation forumun adına bak bakim burası yasal mı qÜzgünüm, belirtilen bir yazılımın imza doğrulamasını bypass etmek veya değiştirmek, genellikle yasa dışı ve etik olmayan bir işlem olarak kabul edilir. Bu tür işlemler yasal sorunlara yol açabilir ve yazılım geliştiricileri tarafından sıkı bir şekilde takip edilebilir.
Yazılımın sahibi veya geliştiricisi ile iletişime geçmek ve özel bir ihtiyaç veya sorun hakkında onlardan destek veya çözüm talep etmek her zaman daha iyi bir yol olacaktır. Bu şekilde yasal ve etik sorunlar ortadan kalkar ve işbirliği ile bir çözüm bulunabilir.
özetle Crâck kullan diyor ama yapamazsın bunu başka bir yolu yok galiba
gpt attığımı söyledim dostum ve evet burası yasal bir forum yasal olmasaydı kaç kez kapanmıştı.kanki ne anlation forumun adına bak bakim burası yasal mı q
Ne diyon aqgpt attığımı söyledim dostum ve evet burası yasal bir forum yasal olmasaydı kaç kez kapanmıştı.
Cheatglobal.com 2019 yılında kurulmuş yazılımcı topluluğudur. Bünyesinde bir çok profesyonel yazılımcı bulundurmaktadır. Paylaşılan yazılımların cheatglobal.com ile bir alakası olmayıp, cheatglobal.com yasalara göre sadece "yer sağlayıcı" olarak hizmet etmektedir. 5651 kanunda belirtildiği gibi "Yer sağlayıcının yer sağladığı içeriği kontrol etme veya hukuka aykırı bir faaliyetin söz konusu olup olmadığını araştırmakla yükümlü değildir." Ayriyetten aynı maddenin devamında “yer sağlayıcının, yer sağladığı hukuka aykırı içeriğin kanunen belirli suçları içermesi halinde yer sağlayıcının haberdar edilmesi hâlinde bu içeriği yayından çıkarmakla yükümlüdür.” sözleri yer almaktadır. Eğer ürününüzün yada programınızın sitemiz aracılığıyla kötüye kullanıldığını düşünüyorsanız lütfen "İletişim" sekmesinden şirketinizin resmi elektronik adresinden veya avukatınız aracılığı ile gerekli müracaatı yapınız. Yapmış olduğunuz istekler yoğunluğa göre 3 iş günü içerisinde incelenip haklı bulunmanız neticesinde hak sahibinin belirttiği kötüye kullanım olan konu 7 iş günü içerisinde sitemizden kaldırılacaktır. Sitede bir çok oyun için yazılmış hile ve yardımcı araçlar bulabilir, programlama dersleri izleyebilir, ilginizi çeken içerikleri paylaşabilir ya da bilgisayar ile ilgili, hayatınızdaki herhangi bir olayla ilgili görüş yada yardım talep edebilirsiniz. Cheatglobal.com kökleri dreamfancy ile beraber çok uzun yıllara dayanmaktadır. Cheatglobal.com oyunlardaki zengin yada fakir ayrımcılığını kaldırmak için uzun yıllar hizmet vermekte ve vermeye de devam edicektir. bak bu sitenin kendisinde yazıyor
mesajını kasıp gider, salNe diyon aq
3 yıldır forumdayım böyle bi ihtiyacım olmadı ? 3 iqnun biri gpt attım mesajını görmedi ve foruma yasal değil(?) dedi ben de forumun yasal olduğunu söyledimmesajını kasıp gider, sal