Yamatos Latest Loader Crâck İsteği sabbah4242 - Crâck Me | Lifetime 500$

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Aylığı 500$ 'a satılan Yamatos'un son yayınlanan Loader'i. Satın alan bir arkadaşımdan Loader'i atmasını rica ettim ve sağolsun beni kırmadı. Immo eloya kadar bansız bir şekilde yükseldi. İki hileyi de aldı " Pro " ve " Private " olanları, şuanki link " Private " olan yani 500$ 'a satılan Loader. Crâck atan olursa diye paylaşmak istedim.

Not: Şuanda Priv hileyi kullanan sadece 75 kişi var
Bu adamlardan durduk yere 5 kez c fucker yedim bunlara bulaşmayın

Aylığı 500$ 'a satılan Yamatos'un son yayınlanan Loader'i. Satın alan bir arkadaşımdan Loader'i atmasını rica ettim ve sağolsun beni kırmadı. Immo eloya kadar bansız bir şekilde yükseldi. İki hileyi de aldı " Pro " ve " Private " olanları, şuanki link " Private " olan yani 500$ 'a satılan Loader. Crâck atan olursa diye paylaşmak istedim.

Not: Şuanda Priv hileyi kullanan sadece 75 kişi var
d diski giti

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bir arkadaşım canlı canlı gözümün önünde loaderı açar açmaz mavi ekrana gitti ve c fucker yedi.Bu işlerden anlamıyorsanız indirmenizi bile tavsiye etmiyorum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt