sabbah4242
Gold Üye
Loader eski // 2short
Son düzenleme:
Bu adamlardan durduk yere 5 kez c fucker yedim bunlara bulaşmayınAylığı 500$ 'a satılan Yamatos'un son yayınlanan Loader'i. Satın alan bir arkadaşımdan Loader'i atmasını rica ettim ve sağolsun beni kırmadı. Immo eloya kadar bansız bir şekilde yükseldi. İki hileyi de aldı " Pro " ve " Private " olanları, şuanki link " Private " olan yani 500$ 'a satılan Loader. Crâck atan olursa diye paylaşmak istedim.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Not: Şuanda Priv hileyi kullanan sadece 75 kişi var
Zaten bunu sırf @mahircayan gibi işini iyi yapan kişiler için yayınladım, ben de biliyorum sağlam olduğunuYamatos Roc kuşcu ensara ait. ensar sağlam protect atar buradan birisinin kırabileceğini hiç zannetmiyorum
mahircayan kuşcunun taa kendisi zatenZaten bunu sırf @mahircayan gibi işini iyi yapan kişiler için yayınladım, ben de biliyorum sağlam olduğunu
vallamı lamahircayan kuşcunun taa kendisi zaten
kendi hilesinimi kıracak
Ciddi misin ?mahircayan kuşcunun taa kendisi zaten
kendi hilesinimi kıracak
d diski gitiAylığı 500$ 'a satılan Yamatos'un son yayınlanan Loader'i. Satın alan bir arkadaşımdan Loader'i atmasını rica ettim ve sağolsun beni kırmadı. Immo eloya kadar bansız bir şekilde yükseldi. İki hileyi de aldı " Pro " ve " Private " olanları, şuanki link " Private " olan yani 500$ 'a satılan Loader. Crâck atan olursa diye paylaşmak istedim.
Not: Şuanda Priv hileyi kullanan sadece 75 kişi var