dontasktoask
Uzman Üye
- İletişim
x plane 11 almayı düşünüyorum sizce değermi indirime girmiş
klavyeylemi oynicaksınx plane 11 almayı düşünüyorum sizce değermi indirime girmiş
klavye var sadece joyistik yokklavyeylemi oynicaksın
klavyeyle oynanmaz mousla oynarsınklavye var sadece joyistik yok
x plane 12 demo kullandım mouse ile sariyor ama oyunu cözmek cok zor ya ucaktan cok anlayan birisi değilim fakat oyun cok hosuma gittiklavyeyle oynanmaz mousla oynarsın
ama sanırım dlc indirmen lazım çoğu havalimanı yok diye biliyorum
mousla sarıyor zaten al bence birsürü mod var bilgisayarında iyiyise çok eğlenirsin sorun olursa sorabilirsin, sevmezsen iade edersin zatenx plane 12 demo kullandım mouse ile sariyor ama oyunu cözmek cok zor ya ucaktan cok anlayan birisi değilim fakat oyun cok hosuma gitti
4090 rtx var baya yeteceğini saniyorum modlarla birlikte bu aksam almayi planlıyorummousla sarıyor zaten al bence birsürü mod var bilgisayarında iyiyise çok eğlenirsin sorun olursa sorabilirsin, sevmezsen iade edersin zaten
sariyor aslında vay sen foruma gelirmiydin kralkanka ben almıştım x plane 11 i baya sariyor ama mouse ile cok sarmaz bilgin olsun joyistik al paran varsa
mouslada sarıyo aslında ama thottle falan klavyede tuşa ataman lazım yoksa hem mousla uçağı sür hem kamerayı çevir zor işkanka ben almıştım x plane 11 i baya sariyor ama mouse ile cok sarmaz bilgin olsun joyistik al paran varsa