Çözüldü WS HACK SORUNU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xlvevo

Silver Üye
Merhabalar. Yeni çıkan ws hack'i deniyorum da bilgisayar sürekli kendisini kapatıyor. Foruma baktım ve Crâck gibi programlar da bulamadım. Bilen bir arkadaş lütfen yardımcı olur mu?

Bilgisayarın kapanma sebebi hilenin kendini koruyor olmasıdır. crâck, unpack ve process hacker, fiddler, http debugger gibi bu tarz programları bilgisayarınızdan kaldırın silin ve asla açmayın. Yoksa hile açılırken bilgisayar kendini kapatır. Bu crâck koruması için aldığımız sert bir önlem ve bunun için özür dileriz.

Bilgisayarınız combofix ile virüs taraması yapıp loader ı bidaha yükleyip açmayı denermisiniz :)

Merhaba hatam şu ws hacki açıyorum şifre istiyor şifre yazıyorum sunucuyla bağlantı kurulamadı diyor şifre girmeden arkadan çift tıklayıp giriyorum oyunu seçiyorum ne kadar beklersem bekliyeyim bir pencere gelmiyor hile penceresi?

Merhaba hatam şu ws hacki açıyorum şifre istiyor şifre yazıyorum sunucuyla bağlantı kurulamadı diyor şifre girmeden arkadan çift tıklayıp giriyorum oyunu seçiyorum ne kadar beklersem bekliyeyim bir pencere gelmiyor hile penceresi?
Hocam masaüstünden girdiğin için oluyor dosya içinden gir sorun çözülecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt