writepointer de yardıma ihtiyacım var bakarmısınız ?

jackhiro1

Gold Üye
WritePointerInteger("metin2client.bin", &H6B4CBC, xxxxxx, &H4, &H668)

xxxx isimli kısımda normal yani hileyi kapatınca olacak olan değer gelmesini istiyorum ne yapmam gerekiyor orayı boş bıraksamfelan 0 a sabitliyor orayı normal oyundaki değeriyle aynı yapmak istiyorum mesela hileyi kapatınca ?

yardım edermisiniz.

WritePointerInteger("metin2client.bin", &H6B4CBC, xxxxxx, &H4, &H668)

xxxx isimli kısımda normal yani hileyi kapatınca olacak olan değer gelmesini istiyorum ne yapmam gerekiyor orayı boş bıraksamfelan 0 a sabitliyor orayı normal oyundaki değeriyle aynı yapmak istiyorum mesela hileyi kapatınca ?

yardım edermisiniz.
bence bu değeri kendin bulabilirsin.Zaten ata binip inincce değer eski haline dönüyo hileyi veya Checkbox vs... yi kapayıp attan in bin yapınca.Bu değeri C.E den çekebilirsin.yanlış hatırlamıosam normal değer "16256" olması lazım oraya bunu yazabilirsin.İyi Kodlamalar

bence bu değeri kendin bulabilirsin.Zaten ata binip inincce değer eski haline dönüyo hileyi veya Checkbox vs... yi kapayıp attan in bin yapınca.Bu değeri C.E den çekebilirsin.yanlış hatırlamıosam normal değer "16256" olması lazım oraya bunu yazabilirsin.İyi Kodlamalar
dostum onları biliyorum zaten bahsetmek istediğim olay şu mesela 3 adet check box var orta hız düşük hız yüksek hız bunları kullanabiliyorum fakat ilk haline çeviremiyorum ilk saldırı hızına

VB ise İf ile yapabilirsin

İf Checkbox1.Checked = True Then
'DeğerYüksek'
WritePointerInteger("metin2client.bin", &H6B4CBC, [Değer] , &H4, &H668)
Elseif Checkbox1.Checked = False Then
'DeğerNormal'
WritePointerInteger("metin2client.bin", &H6B4CBC, 16256 , &H4, &H668)
End İf

Bunları if in içinde fln yapabilirsin eğer 1.si ticklenirse 2.si unchecked olsun ws.

VB ise İf ile yapabilirsin

İf Checkbox1.Checked = True Then
'DeğerYüksek'
WritePointerInteger("metin2client.bin", &H6B4CBC, [Değer] , &H4, &H668)
Elseif Checkbox1.Checked = False Then
'DeğerNormal'
WritePointerInteger("metin2client.bin", &H6B4CBC, 16256 , &H4, &H668)
End İf

Bunları if in içinde fln yapabilirsin eğer 1.si ticklenirse 2.si unchecked olsun ws.
hocam dc den ekliyorum

Dostum direk pointerlar elinde ise oyuna girişte önce readmemory ile off olan değeri çektirirsin daha sonra checkbox a label veya nereye çektirdiysen onun değerini okutursun.
Böyle birşeyler deneyebilirsin

ReadWrite pointeger ile default özellikleri bir dim string'i altında topla. Sonra default özellikleri hile kapatıldığında kapanma butonuna ve form exit'ine default olan ayarı writepointerinteger verip çek.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt