Woofer Vs Woofer Pro

Trixy

Diamond Üye
Eğer param olursa ki bu biraz zor bunlardan birini alabilirim
7 fakat woofer pro acayip pahalı 1700 tl gibi bir fiyata denk geliyo ama woofer (normal) daha ucuz ve ikiside lifetime bunun sebebi sadece 3 gün kilitli olmasımı normal wooferın yoksa başka farklar da var mı çünkü 100 euro ya pro alacağıma spoofer + cheat alırım konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ?

benim bildiğim sadece 3 gün olayı var sadece 3 gün olayı varsa woofer al daha iyi gerek yok daha çok para ödemeye

7 fakat woofer pro acayip pahalı 1700 tl gibi bir fiyata denk geliyo ama woofer (normal) daha ucuz ve ikiside lifetime bunun sebebi sadece 3 gün kilitli olmasımı normal wooferın yoksa başka farklar da var mı çünkü 100 euro ya pro alacağıma spoofer + cheat alırım konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ?
knk şuan almanı önermiyorum , aldım çalışmadı iade edildi , arkadaşım aldı son 2 haftadır cevap veren yok güncelleme getireceğiz diyorlar ama ortada birşey yok.

fazla para vermeye gerek yok normal al

Aralarında sadece birini 3 günde birini her an kullanma farkı var

Normal versiyonunda 3 gün farkı ve başka sistem üzerinde kullanamama sorunu var pro versiyonunda her istediğin zaman kullanıp farklı bilgisayar üzerindede kullanabiliyorsun.

Woofer alma bence hocam.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt