Çözüldü wolfü code 111

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cocomen68

Gold Üye
defender, virüs proğramı kapalı sistem yapılandırması gereken her şey kapalı vanguart ve facient yok kapatılması gereken easy gibi olanları kapattım windows update de güvenlik gğncellemesi yok ama hala bu hatayı veriyo nedenini biliyomusunuz ve sizde bu hatayı alıyomusunuz ?

defender, virüs proğramı kapalı sistem yapılandırması gereken her şey kapalı vanguart ve facient yok kapatılması gereken easy gibi olanları kapattım windows update de güvenlik gğncellemesi yok ama hala bu hatayı veriyo nedenini biliyomusunuz ve sizde bu hatayı alıyomusunuz ?
111 Hatasını ben de aldım bilgisayarı yeniden başlattım ve düzeldi sadece oyuna girince menü gelmedi o kadar onun dışında bu hatayı tekrar almadım, bilgisayarını bi yeniden başlatmanı öneririm

Bilgisayarını yeniden başlattıktan sonra virüs programlarını kapatıp tekrar dene

Bilgisayarını yeniden başlattıktan sonra virüs programlarını kapatıp tekrar dene
virüs proğramını ne kapatabiliyorum nede açabiliyorum benim kontrolüm dışında ( tehtid hizmeti durduruldu şimdi yenden başlatın ) yazıyor ps yide yeniden başlattım onun altında yeniden başlat butonu var onada basıyorum ama ona bastığımda bişey olmuyor (hata variyo ) butona bastığımda ( beklenmeyen hata üzgünüz bir sorunla karşılaştık yeniden başlatın yazıyor )

Bilgisayarını yeniden başlattıktan sonra virüs programlarını kapatıp tekrar denesene kk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt