yeter artık salın şu wölftüyü forum yetkilileri dinden çıktı D:Qwolftüde baktım oto kutu açma oto hediiye dönüştürme lakin yapıyorum 2 kutu açıyo ve bozuluyo sonra ps yenden başlatmak zorunda kalıyorum denediğiniz ve önericeğiniz bot varmı ?
bırakamıyoruz en son 4 5 ay once sildim dayanamadım tekrarr geri indirdim en uzun silme sürem 5 ayyeter artık salın şu wölftüyü forum yetkilileri dinden çıktı D:Q
inasn hiç aşkından sevidiceğinden vaz geçermi ben bu oynu oynarken kendime vizyon kattım olmayan küfürler icad ettim .yeter artık salın şu wölftüyü forum yetkilileri dinden çıktı D:Q
macro recorder indir youtube macro recorder Wolftü macroları yaz bulursun cok basitwolftüde baktım oto kutu açma oto hediiye dönüştürme lakin yapıyorum 2 kutu açıyo ve bozuluyo sonra ps yenden başlatmak zorunda kalıyorum denediğiniz ve önericeğiniz bot varmı ?
Hayır salamayizdirilişler eklendikten ve ateş barut 330 ken 300e düştüğünde herkes bırakmalıydı bence oyun cıvıttı iyice salın artık bence oyunu
diamond olmussun hayırlı olsun,darısı banayeter artık salın şu wölftüyü forum yetkilileri dinden çıktı D:Q
Sağol dostum darısı sanada inşallahdiamond olmussun hayırlı olsun,darısı bana