Çözüldü Wolftü Hilesinde Sorun Yaşıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abyss172

Bronz Üye
Ekran_Alnts.png
Hrbi Çok Siniriyim Çok olmuyor işte
Format Attım işte 2 Günü Önce de Pc ile Sıfır aldım Veya CheatGlobal Yükledim Şimdi Wolftü Yükledim Açtı Tamamdır Pc ile Kapattım İşte Sonra Girdim Pc ile Açtı Tamamdır Ben Virüs Girdim Baktım Nasıl yani Virüs açtı işte Bi Sok oldum ama Siniredim ya Bi Yardım edin rica etsem bu Yorum kapatmayın Nolursun :imcryplease::imcryplease::cryangry::cryangry::cryangry:

Valla ne demek istediğini anlamadım bi sakinleş öyle yaz tekrardan
Abi Ben Bilmiyorum Ama Bu Kendie Çıktıyor ama Ben Dün Gece de Virüs Kapattım Hepsini Tamamdır CheatGlobal Yükledim - Bastım Bekliyor Wolftü Bastım Açti Oyun giriebilirsin diyor girdim açtı mutlutum Veya pc ile kapatım Sabaha Da Saat 5 de Pc ile Açtım Girdim CheatGlobal Girdim Bastım Wolftü Hİleyi actım Hata Çıktı nasıl yani dedim virüs baktım açtı ama Ben Çok siniredim ama O Virüs Kapatmak istıyorum işte Virüs İstemiyorum Kapalı İstıyorum ben O Virüs Cıkmak istemiyorum Acik olmam ben Kapatmak istıyorum işte
Kanka sakinleş, ne demek istiyorsun
Bu ne ?
Kanka sakinleş, ne demek istiyorsun
Abi Ben Bilmiyorum Ama Bu Kendie Çıktıyor ama Ben Dün Gece de Virüs Kapattım Hepsini Tamamdır CheatGlobal Yükledim - Bastım Bekliyor Wolftü Bastım Açti Oyun giriebilirsin diyor girdim açtı mutlutum Veya pc ile kapatım Sabaha Da Saat 5 de Pc ile Açtım Girdim CheatGlobal Girdim Bastım Wolftü Hİleyi actım Hata Çıktı nasıl yani dedim virüs baktım açtı ama Ben Çok siniredim ama O Virüs Kapatmak istıyorum işte Virüs İstemiyorum Kapalı İstıyorum ben O Virüs Cıkmak istemiyorum Acik olmam ben Kapatmak istıyorum işte
Valla ne demek istediğini anlamadım bi sakinleş öyle yaz tekrardan
File Corrupted! This Program Has Benn Manipulated and maybe it's infected by a virus pr kırekıd. Tanis File Won't work anymore Ceviri Girdim
Dosya bozuldu! Bu Program Benn Tarafından Manipüle Edildi ve belki bir virüs pr kırekıd bulaşmış olabilir. Tanis Dosyası artık çalışmayacak
bu nedir ?
https://cheatglobal.com/konu/vscredict-aio-runtimes-aio-gereksinimleri-download.2072/ BU ALAYIM ? YÜKLEYİM MI

bu hatayı almanın sebebi ya virüs programların açık ya da cracklemeye yarayan başka bir program açık

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hileyi paylaşım yerinde zaten hata alanlar için link paylaşmışlar knk bi bak oraya istersen

knk hile 3. taraf yazılım olduğu için virüs olarak algılıyor ama virüs değil merak etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt