Çözüldü Wolftü hilesi oyundan attırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cihanak1

Diamond Üye
Yardımcı olabilecek bir admin varsa sevinirim. Hileyi çalıştırıyorum bazen hata veriyor bazen giriyorum daha oyun başlamadan hemen atıyor. Ardına tekrar açmak istediğimde de mavi ekran alıyorum. Diğer şikayetlerdeki çözüm yollarının bir çoğunu denememe rağmen olan bu. Ne yapmam gerekiyor?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
aynn oynanılmıyor 2 veya 3 oyundan sonra kesına tıyor gene acmak ıcın mavı ekran gelıyor bıde oyle beklıyoruz ugrastrıyor

bendede var aynı sorun beyler beni win sürümü 22h1 sizin sürüm ne hilede 21h1 20h olması gerekiyor sizde durumlar nedirkontrol edip yazarmısınız

Pc ile alakası yok beyler Bende var aynı sorun 21h2 sürümüm 1-2 EL bile oynuyamıyorsun direkt attıyor oyundan hile sorunsuz bir şekilde çalışıyor tek sorun oda ya girdiğin zaman oyun bitti mi direkt attıyor Pcyle alakası değil yani hile de sorun var @L3G Bilgin olsun reis

Dostum hile zaten Crâck yani orjinalinde böyle hatalar yoktur ozaman gidip orjinal satin alacaksın adamları uğraştırmayın böyle şeylerle

Pc ile alakası yok beyler Bende var aynı sorun 21h2 sürümüm 1-2 EL bile oynuyamıyorsun direkt attıyor oyundan hile sorunsuz bir şekilde çalışıyor tek sorun oda ya girdiğin zaman oyun bitti mi direkt attıyor Pcyle alakası değil yani hile de sorun var @L3G Bilgin olsun reis
update gelmesi biraz zor gibi daha yeni cıktı 5 ay sonra fln anca

Bu spam basanlar gold üyelik için admini baya sinir etmiş ama belki güncelleme yayınlamaz belli olmaz :D ama ben inanıyorum ona bence güncller yarın veya öbür gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt