Çözüldü Wolftü hilesi MAVİ EKRAN SORUNU !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mickyhouse

Bronz Üye
bu yeni gelen yamadan sonra güncellenen hilelerde mavi ekran problemi başladı cheatglobal wolftü hilesini başlattıgım zaman mavi ekran yiyorum lütfen yardımcı olunuz gereksiz yazı yazmayın veya bilmiyorsanız yazmayın, şimdiden teşekkürler.

bu yeni gelen yamadan sonra güncellenen hilelerde mavi ekran problemi başladı cheatglobal wolftü hilesini başlattıgım zaman mavi ekran yiyorum lütfen yardımcı olunuz gereksiz yazı yazmayın veya bilmiyorsanız yazmayın, şimdiden teşekkürler.
bende böyleb işey olmuyo ama hileyi açtıktan sonra özellikleri açıyorum bi odaya giriyorum oyundan atıyo envantere giriyom atıyo nere girsem atıyo

Dostum bu sorunu bende yaşıyorum ama arkadaşın dediği bende oluyor tek mesela ben Hileyi açtığım zaman bekletiyor fakat Discord ekranına bastığım zaman hile aktif oluyor ve Hilenin özelliğini aktif ettiğim zaman oyuna girince 1 tane maça giriyorum aradan 10 Saniye sonra oyundan atıyor beni bu yorumu yazarken bile oyundan attı az önce bu sorunu nasıl çözebiliriz bilemiyom da Win 10 kullanıyorum hadi 7 kullansam neyse anlarım da atılma sebebimi :D

Dostum bu sorunu bende yaşıyorum ama arkadaşın dediği bende oluyor tek mesela ben Hileyi açtığım zaman bekletiyor fakat Discord ekranına bastığım zaman hile aktif oluyor ve Hilenin özelliğini aktif ettiğim zaman oyuna girince 1 tane maça giriyorum aradan 10 Saniye sonra oyundan atıyor beni bu yorumu yazarken bile oyundan attı az önce bu sorunu nasıl çözebiliriz bilemiyom da Win 10 kullanıyorum hadi 7 kullansam neyse anlarım da atılma sebebimi :D
hileyi aktif edip açıcağını aç sonra görev yöneticisinden n ile başlayan hilenin asıl adı var onu görev yöneticisinden kapa onu yaptığında atmaz.

bu yeni gelen yamadan sonra güncellenen hilelerde mavi ekran problemi başladı cheatglobal wolftü hilesini başlattıgım zaman mavi ekran yiyorum lütfen yardımcı olunuz gereksiz yazı yazmayın veya bilmiyorsanız
Charles, Http debugger ve fiddler gibi bu tarz programları bilgisayarından kaldır yeniden başlat ve tekrar aç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt