Çözüldü Wolftü hilesi mavi ekran hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ercanwt

Silver Üye
CG loaderı çalıştırdıktan sonra Wolftü hilesine giriyorum fakat swope ekranından sonra failed yazısı ve bir hata kodu çıkıyor bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yazıp sürekli yeniden başlatıyor sil yüklede yaptım düzelmi yor 2 hafta öncede aynıydı şimdi de tüm virüs korumalarıda kapalı neden çalışmıyor sürekli mavi ekran hatası alıyorum çözümü nedir

CG loaderı çalıştırdıktan sonra Wolftü hilesine giriyorum fakat swope ekranından sonra failed yazısı ve bir hata kodu çıkıyor bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yazıp sürekli yeniden başlatıyor sil yüklede yaptım düzelmi yor 2 hafta öncede aynıydı şimdi de tüm virüs korumalarıda kapalı neden çalışmıyor sürekli mavi ekran hatası alıyorum çözümü nedir
hocam mavi ekranın hileyle alakası yok mavi ekranın çıkma sebepi işlemcinizin termal macunun bitmiş olması ve yüksek ısıdan dolayı kendini korumaya aldığından kapanıyor ayrıca kasa içinin komprosör veya bir fan yardımıyla temizlemende fayda var

hocam mavi ekranın hileyle alakası yok mavi ekranın çıkma sebepi işlemcinizin termal macunun bitmiş olması ve yüksek ısıdan dolayı kendini korumaya aldığından kapanıyor ayrıca kasa içinin komprosör veya bir fan yardımıyla temizlemende fayda var
hile dışında mavi ekran vermiyor hiçbirşeyde sadece hileyi açtıktan sonra bu hatayı veriyor

knk oyunu yeniden kur silme ama yeniden kur düzelir
eyvallah denicem şimdi kral işe yararsa Allah razı olsun
formatla

internetten baktığıma göre antiv irüs uygulaması yükleyip silmen gerekiyormuş
bu yöntemide denicem
formatla

internetten baktığıma göre antiv irüs uygulaması yükleyip silmen gerekiyormuş
cclenar var onu silmelimiyim

eyvallah denicem şimdi kral işe yararsa Allah razı olsun

bu yöntemide denicem

cclenar var onu silmelimiyim
onları boşuna deneme hepsi boş, spamcılar basmış konuyu. Aynısı bende de nesvalo da oluyor çözemedim. Hileyi açıyorum hiçbir şey aktif olmuyor. Sonra 2.ye cgloaderi açınca mavi ekrana atıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt