Çözüldü Wolftü hile sorunlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackview41

Bronz Üye
Wolftü hilesini yaklaşık 1 aydır kullanamıyorum her türlü programı kurdum windows defender güvenlik duvarı vb herşey kapalı yani hileyi açmak için ortada bi engelde yok her yolu denedim ama oyunu ne zaman hileyle açsam direkt siyah ekran verip oyundan gerçekten bu sorunu çözebilecek birinden yardım istiyorum dc xchakix bana burdan ulaşıp yardımcı olurmusunuz lütfen

Wolftü hilesini yaklaşık 1 aydır kullanamıyorum her türlü programı kurdum windows defender güvenlik duvarı vb herşey kapalı yani hileyi açmak için ortada bi engelde yok her yolu denedim ama oyunu ne zaman hileyle açsam direkt siyah ekran verip oyundan gerçekten bu sorunu çözebilecek birinden yardım istiyorum dc xchakix bana burdan ulaşıp yardımcı olurmusunuz lütfen
kanka siyah erkan yiyorsan bi format atmayı dene belki düzelebilir.

aynı şekil sorun bende de var hile güncelledniğin beri kullanamıyorum eskisinde sorun yoktu windows 10 pro 22h sürmünü kullanıyoırum c++ hepsi yenisi sorunsuz şekilde windows günliği hepsi kapalı attıyor yani hile giriş yapılmıyor L3G Reis bi güncelleme atsa bu sorun için çok iyi olucakta reis üşünme biliyoıruz fazla uğraşmak istemiyırsun bu oyunla ama ihtiyacımız var sana :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt