Çözüldü Wolftü hile sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
arkadaslar benım sıstem wındows 10 22h2 ama menu gelmıyor menu gelmesı ıcın konudakı programı da kurdum gene yok 0 3 arası sıyah ekran gelıyor oyundan atıyor ama 3 7 arası oyuna gırıyor menu gelmıyor neden acaba benım sıstem kullanan kısılerde acılan var mı hıle

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bu isoyu formatlayıp ardından

bunları kurup denermısın

arkadaslar benım sıstem wındows 10 22h2 ama menu gelmıyor menu gelmesı ıcın konudakı programı da kurdum gene yok 0 3 arası sıyah ekran gelıyor oyundan atıyor ama 3 7 arası oyuna gırıyor menu gelmıyor neden acaba benım sıstem kullanan kısılerde acılan var mı hıle
bende açılıyor kanksss

benimde 22h2 sorunsuz çalışıyor

deneyip bakarım reis bendede win 10 pro 22h var sorunuda çözünce yazarsan sevinirim sıkıntı yaşarsak bilgi alışverişi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt