HellForceThe
Normal Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
Satılık hesabı olan varsa donus yapabılır mı
3 adet güç slotu ve 2 3 4 numaralı silah slotları açık vaziyette hesap var. Çoğu kart 3. seviyeye basılmış halde. İçerisinde silah türevi şeylere ihtiyaç duymadığımdan bişeyler yok. (Çoğunlukla hile ile diziyorum silahları)Teşekkür ederim
Senelerdir Wolftü Oynarım Ve Hile Kullanırım Hile İle Silah Dizildiğini İlk Defa Duydum O Nasıl Oluyor Dostumelimde 2 yıldız rütbeli
3 adet güç slotu ve 2 3 4 numaralı silah slotları açık vaziyette hesap var. Çoğu kart 3. seviyeye basılmış halde. İçerisinde silah türevi şeylere ihtiyaç duymadığımdan bişeyler yok. (Çoğunlukla hile ile diziyorum silahları)
tüm silah slotları açık 5 tane de güç slotu açık 3 yıldız hesap var elimde dcden yaz fromkotyoraSatılık hesabı olan varsa donus yapabılır mı
sağlam elimde 4 elmas var insta ulaş kekeizmxdSatılık hesabı olan varsa donus yapabılır mı
Dostum Envanter Hİlesinden diziyorum anlamıda söylemiş sanirim arkadaş <3Senelerdir Wolftü Oynarım Ve Hile Kullanırım Hile İle Silah Dizildiğini İlk Defa Duydum O Nasıl Oluyor Dostum