Çözüldü Wolftü hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Wolftü da 2 veya 3 el attıktan sonra atıyor oyundan cozumu yokmu oynanılmıyor gırıyorum 2 3 el atıyom gene atıyor actıgım ozellıkler de gızlı ızleme sekmeme sınırsız mermı hasar kaydı yardımcı olacak var mı

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ESP + Tuslu HS kullan sadece atıcakmı bak

hocam aynı hata bende de var ben sadece envanter yapıyorum. oyun ortasındayken atmıyor ama lobiden çıkıcam diyelim geri tuşuna basıyorum atıyor. odaya tam katılıyorum atıyor. demem o ki tam başka bi ekran yüklenecekken atıyor beni.

hocam aynı hata bende de var ben sadece envanter yapıyorum. oyun ortasındayken atmıyor ama lobiden çıkıcam diyelim geri tuşuna basıyorum atıyor. odaya tam katılıyorum atıyor. demem o ki tam başka bi ekran yüklenecekken atıyor beni.
o geri basmanla alakalı değil bendede öyle aim yerine bide altındaki menüye dokunma

O sorun bende de var 1 el attıktan odadan çıkmak için geri tuşuna basar basmaz direkt oyundan attıyor oda dayken başka yere envater vs olsun oralara giriyor ediyor ama oda dan çıkarken olsun oyunun içinde olsun sorun yok ama oyun bittikten sonra direkt oyundan attıyor 1 el bize zor oynuyorum bilginiz olsun @Genisys

o geri basmanla alakalı değil bendede öyle aim yerine bide altındaki menüye dokunma
asıl senin dediğinin alaksı yok hiç bir şekilde hileler akitf ettmiyorum sadece sadece aimi aktif Yine de attıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt