NezzyToricelli Silver Üye Katılım 18 Ağu 2021 Mesajlar 54 Beğeniler 2 1 Eki 2022 #1 Tüm driverlarım güncel fakat wwolftü hile açarken ( driver connection error ) hatası alıyorum çözümü nedir
Tüm driverlarım güncel fakat wwolftü hile açarken ( driver connection error ) hatası alıyorum çözümü nedir
Saytz root Prime Üye Katılım 12 May 2021 Mesajlar 2,991 Beğeniler 784 1 Eki 2022 #2 NezzyToricelli' Alıntı: Tüm driverlarım güncel fakat wwolftü hile açarken ( driver connection error ) hatası alıyorum çözümü nedir Genişletmek için tıkla ... Onun o driver ile alakası yok. Konu içindeki talimatları düzgünce uygula, Boot'a girip SecureBoot kapat, tüm antivirüsleri dcontrol indirip kapa. Oyla0 Downvote
NezzyToricelli' Alıntı: Tüm driverlarım güncel fakat wwolftü hile açarken ( driver connection error ) hatası alıyorum çözümü nedir Genişletmek için tıkla ... Onun o driver ile alakası yok. Konu içindeki talimatları düzgünce uygula, Boot'a girip SecureBoot kapat, tüm antivirüsleri dcontrol indirip kapa.
restr Silver Üye Katılım 14 Ara 2020 Mesajlar 74 Beğeniler 10 Yaş 23 1 Eki 2022 #3 windows sürümün ile de alakası olabilirwindows derleme numaranı yazar mısın Oyla0 Downvote
Z zazaxx1221 Bronz Üye Katılım 11 Eki 2022 Mesajlar 21 Beğeniler 0 30 Eki 2022 #4 bendede aynı hata var çözemedim bi türlü Oyla0 Downvote