Aynı konuyu tekrar tekrar açıyorsun böyle yaparak sadece modları yorarsın. Aradığın gibi bir şey olsaydı zaten çoktan konunun altına cevap verirlerdineden ne yaptım
Bunu bir dene
Kendin de söylüyorsun hileyle yapılıyor diye, zaten hile olmadan yapabileceğini pek sanmıyorum çünkü bahsettiğin bug oyundan kaldırıldı.Hocam şu makrolu enter buglarını cidden bilmeyen kaldı mı ? bunlar makro takılıyor zaten bir işe yaramaz. Çöpten ibaret benim dediğim 2012 2016 arasındaki enter bugunun Orjinal yaması ve wolftü hilesiyle yapılıyor du, fakat güncellemeye almışlar herkes makro kullan diyor defalarca şunu ifade etmekten skıldım .
bunun için macrolar var zaten uğraşılmazWolftü için f5 bugu veya enter bugu programı veya hilesi tasarlasanız çok güzel olur içinde güç vuruşu takla ışınlanma v.b
Hocam şu makrolu enter buglarını cidden bilmeyen kaldı mı ? bunlar makro takılıyor zaten bir işe yaramaz. Çöpten ibaret benim dediğim 2012 2016 arasındaki enter bugunun yaması ve wolftü hilesiyle yapılıyor du, fakat güncellemeye almışlar herkes makro kullan defalarca şunu ifade etmekten skıldım .
bu bug mouse imleci ile yapılıyor diğer hiç bir türlü olmuyor. şu oyunun icine mouse imleçli bir program v.b bir şey soksak direkt yaparız sadece imleç ile kurt kayıyor oyunun içine ınsert tusuyla açtıgımız mouse imleçli program lazım az bir şey uğraşla yapılır diye düşünüyorum sadece bilgi lazımKendin de söylüyorsun hileyle yapılıyor diye, zaten hile olmadan yapabileceğini pek sanmıyorum çünkü bahsettiğin bug oyundan kaldırıldı.
Adam güncellerim dedi ve güncelledi respectGün içinde veya bir kaç güne veririm güncellemeyi.