Wolftü Checker/ Openbullet Config

Tyron

Efsane Üye
İndirme Linki:

şifre:cheatglobal

Vt gerek yok sanırsam ob configi için.

Openbullet ile kullanabilirsiniz nasıl kullanılır vs. daha önceki konulardan araştırabilirsiniz.

Wolftü eski hesapların bilgilerini saklıyor olabilir.Birkaç gün önce oluşturduğum hesabın bilgilerini alttaki fotodaki gibi verileri çekiyor ama başka hesapların bilgilerini çekmiyor sebebini bilmiyorum çözebilen varsa paylaşabilir.Sonuç olarak sadece hesaba giriş yapıyor mu diye kontrol ediyor.Verileri çeken başka api bulamadım.

Configin çalıştığının kanıtı.
ls1xsr1.png

Son düzenleme:
yararlı olmus dost ama nasıl kullanılacagı hakkında bir video veya anlatım bulamadım yardımcı olabilir misin acaba veya bir videolu anlatımlı konu

şifre nedir şifre yazmamışssın aga

yararlı olmus dost ama nasıl kullanılacagı hakkında bir video veya anlatım bulamadım yardımcı olabilir misin acaba veya bir videolu anlatımlı konu

şifre nedir şifre yazmamışssın aga
openbullet kullanımı diye aratırsan tonlarca konu var şifreyi ekledim

L3G abi şu hileyi ya güncelle uğraşmak istemiyosanda madem başkasına devret şunu

güncellenisn şu hile artık 2 hafta oldu

Son düzenleme:
İndirme Linki:

şifre:cheatglobal

Vt gerek yok sanırsam ob configi için.

Openbullet ile kullanabilirsiniz nasıl kullanılır vs. daha önceki konulardan araştırabilirsiniz.

Wolftü eski hesapların bilgilerini saklıyor olabilir.Birkaç gün önce oluşturduğum hesabın bilgilerini alttaki fotodaki gibi verileri çekiyor ama başka hesapların bilgilerini çekmiyor sebebini bilmiyorum çözebilen varsa paylaşabilir.Sonuç olarak sadece hesaba giriş yapıyor mu diye kontrol ediyor.Verileri çeken başka api bulamadım.

Configin çalıştığının kanıtı.
ls1xsr1.png
isteğim üzerina paylaşmışsın çok teşekkür ederim dost ellerine sağlık

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt