wolftü çaar satıyorum

muhammetali

Bronz Üye
arkadaşlar ayrıntılı bi şekilde 11 tane resim bıraktım bakabilirsiniz oyunu bırakıyorum diye satıyorum hesabımı iletişim olarak satlkmx adlı instagram hesabına yazabilirsiniz ücreti banka yoluyla alacam ücreti 350 tl dir ciddi alıcılar yazsın

arkadaşlar ayrıntılı bi şekilde 11 tane resim bıraktım bakabilirsiniz oyunu bırakıyorum diye satıyorum hesabımı iletişim olarak satlkmx adlı instagram hesabına yazabilirsiniz ücreti banka yoluyla alacam ücreti 350 tl dir ciddi alıcılar yazsın
ilksenciysen olmaz ama ciddi alıcıyım

Sattığın için sana saygı duydum ama Valo, CS gibi oyunlar varken daha oynayanlara saygım yok :doge:

350 tl değicek birşey göremiyorum bitmiş bir oyun için

Hâlâ oyunun hastası çok var ya
2016dan belli oynuyordum oyunu oynuyordum klan vsler sarıyordu şimdi tadı tuzu kalmamış eskiden kampların hepsi doluydu sıra bekliyorduk oynayanların çoğu şuan çocuk yada 40 yaşında adamlar

2016dan belli oynuyordum oyunu oynuyordum klan vsler sarıyordu şimdi tadı tuzu kalmamış eskiden kampların hepsi doluydu sıra bekliyorduk
2016 da Kamplar dolu olup internet cafelerin dolu olması peki + Nakit çekmek istiyorduk ve çekemiyorduk nakit o kadar fazla sıra vardı ki, bide Kampa girerken Dolu olan yazıyı bile özledim ama artık geçti bizler için Emekli Kurt olup CS, Valo da takılıyoruz ekiple herkeste diğer insanlarla ama WT bağımlıları daha da şu s2tiğimin oyununu oynuyor Obez gibi

2016dan belli oynuyordum oyunu oynuyordum klan vsler sarıyordu şimdi tadı tuzu kalmamış eskiden kampların hepsi doluydu sıra bekliyorduk oynayanların çoğu şuan çocuk yada 40 yaşında adamlar
Knk ben de 2012 den beri oynuyom wolfu gerçekten çok iyi di ama artık sıkıcı oldu o eski tad yok gerçekten son 4 yıldır ama hâlâ aşırı bağımlısı var adamlar bin bin 2 bin 2 bin nakit yatırıyorlar daha

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt