wolftu pointer

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan trlink
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şunu zamanında kendim satın almıştım, sırf envanter hilesinden dolayı. Böyle bir rezalet görmedim. Envanterden kastettikleri şey skinchanger gibi bir şey. 500 canlı bir karakter taktınız mesela, yine de 200 damage yediğinizde ölüyorsunuz. Sadece görüntü olarak o öğesiniz. Bunun neden böyle olduğunu sorduğumda, envanterin tam anlamıyla çalışmadığını söylediler. Bu hem paranıza yazık olmasına hem de hemen hile olduğunuzun belli olmasına neden oluyor. Menü de berbat.

Şunu zamanında kendim satın almıştım, sırf envanter hilesinden dolayı. Böyle bir rezalet görmedim. Envanterden kastettikleri şey skinchanger gibi bir şey. 500 canlı bir karakter taktınız mesela, yine de 200 damage yediğinizde ölüyorsunuz. Sadece görüntü olarak o öğesiniz. Bunun neden böyle olduğunu sorduğumda, envanterin tam anlamıyla çalışmadığını söylediler. Bu hem paranıza yazık olmasına hem de hemen hile olduğunuzun belli olmasına neden oluyor. Menü de berbat.
o dediğin zamanlar eskiden di şimdi az da olsa iyleştirmiş arte de olmayan özellikler var

ben boyle oyunun amk birisi gelmis arte cheat reklam spamlıyo buıtun lobilere girer girmez kick yiyosun ortada oynayacak oyun yokk i amk kapatsnlar su oyunu öldü bitti

ben boyle oyunun amk birisi gelmis arte cheat reklam spamlıyo buıtun lobilere girer girmez kick yiyosun ortada oynayacak oyun yokk i amk kapatsnlar su oyunu öldü bitti
arte çöp bende var karşına aimcheats kullanan biri gelince hiçbir şey yapamıyon

@sithra konuyu çöplüğe taşısana kral konudaki fotolar 2024 yılına ait ve dosya virüs yada bozuk çalışmıyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hile link:

vt:

Screenshot_2024y-09m-08d-01h-09m-47s-0042_-_Kopya.jpg

Screenshot_2024y-09m-05d-13h-11m-56s-0397.jpg

Screenshot_2024y-08m-20d-09h-27m-19s-0627.jpg

O fotoğraf neydi..

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt