Wolftu Offsets Nasıl bulabilirim ?

Weser

Gold Üye
Merhabalar,Cheat engineden taratırken sekmeme aimbot tamam videoları var ama damage için hele ki çok özellikli hilelerde damagi az cok orta şeklindede yapıyor ya da yp monster nasıl taratılır baska birşeyi mi var bilen varsa söylerseniz sevinirim Teşekkürler bunun için özel bir video varsa öneride olabilir genel hepsi için wolftü

aimbotu cheat engine'den bulamazsın. assembly araştır dostum önerim budur benim.

dc ekle reis Neaw#5319
suan işteyım aksam eklıyeyım eac bypasslamasını da bılıyor musun youtubede ıcerık var ama ınsan kesınmı banlancakmıyım acaba dııye suphe duyuyor kesın bypass anlamında dıyorum

dediğin gibi offsetler alakası yok. İlk kez kullanıyorsun ki Pointerin valuesini değiştirerek hile aktif olur.
Güncel bir pointer bulmak için fixlenen pointer yanında off value alıp taratın çıkan yeşil pointer alın fixlenen pointer yanında on value kullanabilirsin.
Bu sadece Wolftü içindir. Diğer oyunları için no recoil, movement speed hack, vb.. gibi hile özellikleri ihtiyacın varsa profeesional olman gerekiyor.

Merhabalar,Cheat engineden taratırken sekmeme aimbot tamam videoları var ama damage için hele ki çok özellikli hilelerde damagi az cok orta şeklindede yapıyor ya da yp monster nasıl taratılır baska birşeyi mi var bilen varsa söylerseniz sevinirim Teşekkürler bunun için özel bir video varsa öneride olabilir genel hepsi için wolftü
direkt hs atıcak hile bulsan nası olur hasara gerek kalmadan

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt