Çözüldü WolfTu Envanter Hileside Gelmeli Bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ttuncx

Silver Üye
BENCE BIR AN ONCE GELMELI ARKADASLAR CUNKU SILAHSIZ OLMUYOR EVET SUANDA DAKI HILE IDARE EDER AMA ENVANTER VEYAHUT KARAKTER HILESI GELMELI BIR AN ONCE COGU ODADA ZATEN HILE VAR ADAMLAR OLMUYOR ANLAMADIGIM ONLAR NASI HILEYI BULUYORLAR DA KOSKOCAMAN SITE BULAMIYORUM ENTERESAN AMA VARDIR BIR BILDIKLERI DIYIP GECIYORUM AMA EN KISA ZAMANDA CALISMALAR YAPMALISINIZ TABI BU BENIM DUSUNCEM SAYGILARLA...

BENCE BIR AN ONCE GELMELI ARKADASLAR CUNKU SILAHSIZ OLMUYOR EVET SUANDA DAKI HILE IDARE EDER AMA ENVANTER VEYAHUT KARAKTER HILESI GELMELI BIR AN ONCE COGU ODADA ZATEN HILE VAR ADAMLAR OLMUYOR ANLAMADIGIM ONLAR NASI HILEYI BULUYORLAR DA KOSKOCAMAN SITE BULAMIYORUM ENTERESAN AMA VARDIR BIR BILDIKLERI DIYIP GECIYORUM AMA EN KISA ZAMANDA CALISMALAR YAPMALISINIZ TABI BU BENIM DUSUNCEM SAYGILARLA...
Sence nasıl yapabilirler bir tavsiye verebilirmisiniz ?

Oyunda Kullanılan O Hileler Parayla Satılıyor Dostum
Ayrıca Hesabına 20 tl Atsan Ztn Çoğu Silahı Ve Karakteri Alabiliyorsun?

aga bencede yani para yatırmak istimiyoruz ki zaten bütçemizde yok, 20 tl diyosun onuda yatırmak istemiyoruz envanter hilesi lazım +1

"Gelmeyecek" adında açıklamalar yapıldı lütfen bunun üzerine daha fazla konu açmayın.

aga bencede yani para yatırmak istimiyoruz ki zaten bütçemizde yok, 20 tl diyosun onuda yatırmak istemiyoruz envanter hilesi lazım +1
Şöyleki Şuan Size Sunulan Hile Dışarıda 70 Tl Gibi Bir Fiyata Satılıyor Hileyi Getirdikleri İçin Teşekkür Edeceğinize Yöneticileri Çok Fazla Sıkıyorsunuz Zaten Birçok Konu Açıldı Bunlarla İlgili Hayla Konu Açmaya Devam Edip Forumu Kirletiyorsunuz.
Hileye Farklı Özellikler Eklenebilir Ama Bu Durumda Ban Yeme Riskiniz Daha da Çok Artacaktır.

Bu kadar vicdansız olmayın 20 30 lıra at da iki silah al kardeşim oynamak istiyorsan zaten hileniz var daha ne envanter hilesinden bahsediyorsunuz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt