couilaz
Uzman Üye
Arkadaşlar minecraft için güzel bir hile bulduğumu düşünüyorum hile adı NightX ve japon yapımı ve başlıkya 1.8.9 yazdığına bakmayın oyun içinden sürüm ayarlanabiliyor,hile liquidbouncenin editlenmiş hali ve şuan cg'deki en iyi Minecraft hilesi olabilir (hepsini inceledim) çalışıyor tagi alsında herkes faydalansın.
Hilenin güzel yanı sürekli güncelleniyor ve 50 civarı sunucu için configleri var.
hile linki:
hile virüs total:
forge 1.8.9 virüs total:
config virüs total:
1-) adım
Linke tıkladığınızda bu sayfaya geleceksiniz sağ tarafta +34 release var ona tıklayın ve en güncelini indirin.
2-) adım indirdiğiniz java dosyasını C:\Users\AppData\Roaming\.minecraft\mods kısmına atın
3-)adım forge 1.8.9 indirin ve kurun
4-)adım oyuna girer iken forge 1.8.9 ile girin ve oyundan çıkın
5-)adım
6-) oyuna girip chate .config load (istediğiniz sunucunun ayarını) örn: .config load blockdrop yazın ve istediğiniz configle oynayın.
Configler gerçekten çok güzel tasarlanmış denemek isteyenlere mc.blockdrop.org da blockdrop configi ile bedwars deneyin derim fly açabiliyorsunuz.
Hile ile bedwars oynayan bir oyuncunun youtube videosu:
okuduğunuz için teşekkürler herkese iyi oyunlar arkadaşlar.
Umarum çalışıyor tagı verilir yakın zamanda.
Hilenin güzel yanı sürekli güncelleniyor ve 50 civarı sunucu için configleri var.
hile linki:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hile virüs total:
forge 1.8.9 virüs total:
config virüs total:
1-) adım
Linke tıkladığınızda bu sayfaya geleceksiniz sağ tarafta +34 release var ona tıklayın ve en güncelini indirin.
2-) adım indirdiğiniz java dosyasını C:\Users\AppData\Roaming\.minecraft\mods kısmına atın
3-)adım forge 1.8.9 indirin ve kurun
4-)adım oyuna girer iken forge 1.8.9 ile girin ve oyundan çıkın
5-)adım
linkinden configi indirin ve içindeki tüm (yada istediğiniz sunucuların) configlerini C:\Users\AppData\Roaming\.minecraft\.nightx\configs kısmına atın6-) oyuna girip chate .config load (istediğiniz sunucunun ayarını) örn: .config load blockdrop yazın ve istediğiniz configle oynayın.
Configler gerçekten çok güzel tasarlanmış denemek isteyenlere mc.blockdrop.org da blockdrop configi ile bedwars deneyin derim fly açabiliyorsunuz.
Hile ile bedwars oynayan bir oyuncunun youtube videosu:
okuduğunuz için teşekkürler herkese iyi oyunlar arkadaşlar.
Umarum çalışıyor tagı verilir yakın zamanda.
Son düzenleme: