wNightX Minecraft Hack 1.8.9

couilaz

Uzman Üye
Arkadaşlar minecraft için güzel bir hile bulduğumu düşünüyorum hile adı NightX ve japon yapımı ve başlıkya 1.8.9 yazdığına bakmayın oyun içinden sürüm ayarlanabiliyor,hile liquidbouncenin editlenmiş hali ve şuan cg'deki en iyi Minecraft hilesi olabilir (hepsini inceledim) çalışıyor tagi alsında herkes faydalansın.

Hilenin güzel yanı sürekli güncelleniyor ve 50 civarı sunucu için configleri var.

hile linki:

hile virüs total:

forge 1.8.9 virüs total:

config virüs total:

1-) adım

Linke tıkladığınızda bu sayfaya geleceksiniz sağ tarafta +34 release var ona tıklayın ve en güncelini indirin.

2-) adım indirdiğiniz java dosyasını C:\Users\AppData\Roaming\.minecraft\mods kısmına atın

3-)adım forge 1.8.9 indirin ve kurun

4-)adım oyuna girer iken forge 1.8.9 ile girin ve oyundan çıkın

5-)adım linkinden configi indirin ve içindeki tüm (yada istediğiniz sunucuların) configlerini C:\Users\AppData\Roaming\.minecraft\.nightx\configs kısmına atın

6-) oyuna girip chate .config load (istediğiniz sunucunun ayarını) örn: .config load blockdrop yazın ve istediğiniz configle oynayın.

Configler gerçekten çok güzel tasarlanmış denemek isteyenlere mc.blockdrop.org da blockdrop configi ile bedwars deneyin derim fly açabiliyorsunuz.

Hile ile bedwars oynayan bir oyuncunun youtube videosu:

okuduğunuz için teşekkürler herkese iyi oyunlar arkadaşlar.

Umarum çalışıyor tagı verilir yakın zamanda.

Son düzenleme:
Config yüklenmiyor

edit: yüklendi

Son düzenleme:
Moderatör yada yöneticiler onaylarsaniz sevinirim

Arkadaşlar minecraft için güzel bir hile bulduğumu düşünüyorum hile adı NightX ve japon yapımı ve başlıkya 1.8.9 yazdığına bakmayın oyun içinden sürüm ayarlanabiliyor,hile liquidbouncenin editlenmiş hali ve şuan cg'deki en iyi Minecraft hilesi olabilir (hepsini inceledim) çalışıyor tagi alsında herkes faydalansın.

Hilenin güzel yanı sürekli güncelleniyor ve 50 civarı sunucu için configleri var.

hile linki:

hile virüs total:

forge 1.8.9 virüs total:

config virüs total:

1-) adım

Linke tıkladığınızda bu sayfaya geleceksiniz sağ tarafta +34 release var ona tıklayın ve en güncelini indirin.

2-) adım indirdiğiniz java dosyasını C:\Users\AppData\Roaming\.minecraft\mods kısmına atın

3-)adım forge 1.8.9 indirin ve kurun

4-)adım oyuna girer iken forge 1.8.9 ile girin ve oyundan çıkın

5-)adım linkinden configi indirin ve içindeki tüm (yada istediğiniz sunucuların) configlerini C:\Users\AppData\Roaming\.minecraft\.nightx\configs kısmına atın

6-) oyuna girip chate .config load (istediğiniz sunucunun ayarını) örn: .config load blockdrop yazın ve istediğiniz configle oynayın.

Configler gerçekten çok güzel tasarlanmış denemek isteyenlere mc.blockdrop.org da blockdrop configi ile bedwars deneyin derim fly açabiliyorsunuz.

Hile ile bedwars oynayan bir oyuncunun youtube videosu:

okuduğunuz için teşekkürler herkese iyi oyunlar arkadaşlar.

Umarum çalışıyor tagı verilir yakın zamanda.

gerçekten çok kaliteli adam akıllı sunuculara config yapsalar birde 4 tanesi hariç gitmişler 10 20 oynanan sunuculara config yapmışlar

eğer configler çok oynanan oyunlarda olsaydı dahada iyi olurdu

gerçekten çok kaliteli adam akıllı sunuculara config yapsalar birde 4 tanesi hariç gitmişler 10 20 oynanan sunuculara config yapmışlar
blockdrop, blocksmc, pika ve birkaçtane daha var bunlarda güzel oluyor, ayrıca senin dedğin gibi hypixel mineplex gibi sunucularda yok. Bence blockdrop ve blocksmc tatmin ediyor.
ban yedim laaaaaa
vpn kullan yada modeme reset at çoğu sunucunun banını açar.
allah razı olsun iyi çalışmalar.
iyi oyunlar dostum

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt