'wmic diskdrive get serialnumber ' değiştirme konusunda yardım !

lokozena

Gold Üye
Herkese merhabalar bir çok valo spoof yöntemlerinin hemen hemen hepsini denememe rağmen çözüm olmadı.
( Msi b450m g.plus anakart ) ami ,afu vs. vs. hiç biri sonuç vermedi her türlü format , Bios U-D. Mac değiştirme Ip değiştirme yapmama rağmen .
Bunları yazıyorum ki gereksiz cevaplar gelmeden sonuç odaklı olalım :) format sonrası diskdrive serialleri değişmiyor bunu değiştiricek bir program lazım birde bu şekilde denemek istiyorum.
hard dsk changer falan bu serialleri değiştirmiyor bilginiz olsun şimdiden , bu konuda yardım edebilicek bilgili arkadaşların her yorumu değerli benim için şimdiden teşekkür ederim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
diskdrive ile volumeid farklı şu anlık diskdrive değiştireceğin bedava bir şey yokj
volumeid değiştirebilirsin

Bir arkadaş forumdaki eski konulardan link attı , valo için değildi ama diskdriverları değiştirmeye yetti. İlginize teşekkür ederim. Amidewin yöntemini diskdriverları değiştirerek deneyeceğim sonuçları yazarım.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bir arkadaş forumdaki eski konulardan link attı , valo için değildi ama diskdriverları değiştirmeye yetti. İlginize teşekkür ederim. Amidewin yöntemini diskdriverları değiştirerek deneyeceğim sonuçları yazarım.
diskdrive dğeiştirsen bile yeniden başlatınca eski haline dönüyor sonuçları yazma xd

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt