Çözüldü Windows'dan Bios Update Atılabilir Mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aplarix

discord.gg/aplarix
Efsane Üye
merhabalar bir arkadaş bana spoof için yardım ederken serials bozulduğunu söyledi ve bios update için kullanılan dosyayı indirtip windows'un içinden hem bios update attı hemde seriallerimi sıfırladı bunu tekrar nasıl yapabilirim?
(yardım eden arkadaş aktif değil spoof atmam gerektiği için buradan konu açıp sizlere soruyorum)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
afuwin

merhabalar bir arkadaş bana spoof için yardım ederken serials bozulduğunu söyledi ve bios update için kullanılan dosyayı indirtip windows'un içinden hem bios update attı hemde seriallerimi sıfırladı bunu tekrar nasıl yapabilirim?
(yardım eden arkadaş aktif değil spoof atmam gerektiği için buradan konu açıp sizlere soruyorum)
Ana kart marka ve modelin nedir?

asus b450m plus gaming

kral okumuyonmu yazdığımı serialler bozuk fd44'de afuwin dosyasını atınca hiçbişi göstermiyo
Seriallar bozulamaz maymun, ez flash veya ez update ile .cap dosyasıyla anakartınızın biosunu son sürüme güncelleyin ve tekrar kontrol edin. Anakartınız önceden bios yazılım atılmış olabilir.

Seriallar bozulamaz maymun, ez flash veya ez update ile .cap dosyasıyla anakartınızın biosunu son sürüme güncelleyin ve tekrar kontrol edin. Anakartınız önceden bios yazılım atılmış olabilir.
adama niye maymun diyon la amına kodumun zorbası adamın bilgisi yok belli ki
kardeşim bazı anakartların fabrika çıkışlarında serial kısmı boş oluyor bozuk falan değil istersen onları afuwin ile kendin düzenleyebilirsin.

aptal cocuk onu yapmayi bende biliyorum ben bi arkadasin yaptigi methodu siz biliyonuzmu diye konu aciyorum senin kafan iyice gitmis kiral sen bu forumdan yok ol.

QPQWqwewqe eğlenceli forim aptal cocuk amına kudumun uııoğğğ Tanrı tarafından yaratılan ultra zeki mükemmel kusursuz hümınlar argo kullanıyor ya zeki maymunlar. maymun kelimesiyle içinizden geçmişim amk, yok böyle bir zeka fışkırması ebeveynlerin tek derdi s1k1s olan evlatlarım. fabrika çıkışlarında serial kısmı boş olmuyor olamazda garanti diye bir şey var zeki hümınlar
Bence de Messi daha iyi doğru dedin.

Bende de Asus A320M-F var ve bende de aynı sıkıntı vardı seri numarası hanesi tutmayınca FD44 göstermez. amidewin ile değeri öğrenip, afuwinden save alıp, HxD ile rom dosyası üzerinden değişiklik yapabilirsin. Flash yaparkende cmd den AFUWINx64.exe modbios.rom(bios dosyasının ismi) /gan şeklinde flashlayabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt