Çözüldü Windows 8.1 Geçilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aesthos

Vᴇ Tᴀɴʀı İɴꜱᴀɴı Yᴀʀᴀᴛᴛı
Diamond Üye
İletişim
selamlar beyler bayanlar windows 8.1 geçmek istiyorum evet biliyorum 2023 ocakta desteği kesildi şuan ki kullandığım işletim sistemi windows 10 home seviyorum ama laptop um biraz patates sorun çıkarmaya kasma ve donmalara başladı pc ozellikleri altta mevcut ssd yerine hdd kullanıyorum oyunlarda herhangi bir sorun çıkarırmı bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Atlas OS kullanırsan, sorunu yaşamazsın. En iyi için orijinal Windows 10 format atın ardından Atlas OS kullanmanızı tavsiye ederim.

selamlar beyler bayanlar windows 8.1 geçmek istiyorum evet biliyorum 2023 ocakta desteği kesildi şuan ki kullandığım işletim sistemi windows 10 home seviyorum ama laptop um biraz patates sorun çıkarmaya kasma ve donmalara başladı pc ozellikleri altta mevcut ssd yerine hdd kullanıyorum oyunlarda herhangi bir sorun çıkarırmı bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

tiny10 veya atlas os öneririm sorun yaşamazsın

tiny10 veya atlas os öneririm sorun yaşamazsın
Atlas OS açık kaynaklı bir yazılımdır. Açık kaynaklı olmasından dolayı her zaman güveniyorum fakat tiny10 kapalı kaynaklı bir şekilde modifiye edilmiş ISO dosyası ne kadar güvenli olduğu bilmiyorum. Bu yüzden Atlas OS'i öneriyorum

• Beğen
Tepkiler: p4n
Şunu dene:

Tavsiyem bunun eski sürümlerinden birini kurman.

Fakat böyle custom isoları kullanmak yerine Linux'a geçmek daha doğru olur. Windows'tan daha kullanıcı dostu dağıtımlar ve tonlarca forum, destek ve wiki sayfaları var.

Linux Mint kurabilirsin. Merak ettiklerinin çoğunun cevapları da şu kanalda mevcut olabilir:
https://www.youtube.com/@yusufipk

Şunu dene:

Tavsiyem bunun eski sürümlerinden birini kurman.

Fakat böyle custom isoları kullanmak yerine Linux'a geçmek daha doğru olur. Windows'tan daha kullanıcı dostu dağıtımlar ve tonlarca forum, destek ve wiki sayfaları var.

Linux Mint kurabilirsin. Merak ettiklerinin çoğunun cevapları da şu kanalda mevcut olabilir:
https://www.youtube.com/@yusufipk
linux mint kullandım bir ara linuxda pek oyunlara sıcak bakmıyor be reisim yine önerin için teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt