Çözüldü Windows 11 kurulurmu sıkıntı çıkarırmı henüz erkenmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Laredris

Silver Üye
Merhabalar windows 11 çok hoşuma gidiyor görsel anlamda performans anlamındada bir kaç test gördüm oyun fps değerlerinde ufakta olsa farkı oluyor windows10 ile kıyaslandığında 2 3 fps falan sorum şu sizce henüz erkenmi geçmek için sıkıntı yaşatırmı ne düşünüyorsunuz konuyu umarım doğru yere açmışımdır cevaplarınızı bekliyorum.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Birşey sormak istiyorum windows 11 sana nasıl performans anlamında hoş geliyor? Ufak fps farkı ile ne yapıcan 58 di 60 oldu diye sevinecen mi.
Sıkıntı çıkarmaz, istediğin gibi yükleyebilirsin.

İyi forumlar.

Birşey sormak istiyorum windows 11 sana nasıl performans anlamında hoş geliyor? Ufak fps farkı ile napcan 58 di 60 oldu diye çığlık mı atıcan.
Sıkıntı çıkarmaz, istediğin gibi yükleyebilirsin.

İyi forumlar.
hayır sistemim güncel bi sistem fps konusunda problemim yok sadece belirtmek istedim bazı yazılımlarda 11 de sıkıntı yaşayanları gördüm kullandığım yazılımlarda fikir almak istedim teşekkür ederim
iyi forumlar.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hayır sistemim güncel bi sistem fps konusunda problemim yok sadece belirtmek istedim bazı yazılımlarda 11 de sıkıntı yaşayanları gördüm kullandığım yazılımlarda fikir almak istedim teşekkür ederim
iyi forumlar.
Sistemin güncel ise çıkan sıkıntılarda vm veya uyumluluk modunu kullanabilirsin.
(Buraya ek bir bilgi ekleyeyim: Windows 11 GERÇEK ANLAMDA Windows 10'un tema kurulmuş halidir, eğer inanmıyorsan giriş ekranında explorer'i başlat, win 10 taskbarı çıkacak. Ha NTKernel sürümü yüksek diyorsan, bende string değiştirmeyi biliyorum.)
İyi forumlar.

Son düzenleme:
Sistemin güncel ise çıkan sıkıntılarda vm veya uyumluluk modunu kullanabilirsin.
(Buraya ek bir bilgi ekleyeyim: Windows 11 GERÇEK ANLAMDA Windows 11'in tema kurulmuş halidir, eğer inanmıyorsan giriş ekranında explorer'i başlat, win 10 taskbarı çıkacak. Ha NTKernel sürümü yüksek diyorsan, bende string değiştirmeyi biliyorum.)
İyi forumlar.
Bilgilendirme için teşekkür ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt