Windows 11 Çıkış Tarihi SIZDIRILDI !!

keremjobsx

Gold Üye

----------------------------------------------------------

Yazılım şirketi olan Microsoft "Windows 11" Hakkında büyük bir ipucu verdi.
Şirket resmi Twitter hesabında Ekteki ekran görüntüsünü paylaştı.
Kullanıcıların dikkatini Tarih ve Saat bölümü çekti.
Tarih: 20 Ekim 2021 Saat ise: 11:11'i gösteriyordu.
Microsoft'un bu ekran görüntüsüyle esasında işletim sisteminin yeni sürümünün yayınlanacağı tarihi ima ettiği düşünülüyor.

Microsoft'un bu ekran görüntüsüyle esasında işletim sisteminin yeni sürümünün yayınlanacağı tarihi ima ettiği düşünülüyor.
Küçük bir olasılık tabi microsoft böyle minik şakalar yapmayı sever. Gerçekliği tartışılır

Son düzenleme:
Şu android olayı için windows 11 i bekliyorum. Birde istediğimiz apk yı yükleyebilirsek tamamdır.

Windows ilerledikçe Android tarzına benzer bir işletim sistemi sunmaya doğru yol alıyor. Bakalım nasıl bir şey bekleyecek bizi.

Şu android olayı için windows 11 i bekliyorum. Birde istediğimiz apk yı yükleyebilirsek tamamdır.
ortalık karışır valla :D
Windows ilerledikçe Android tarzına benzer bir işletim sistemi sunmaya doğru yol alıyor. Bakalım nasıl bir şey bekleyecek bizi.
eğer sistemin performansını iyileştirecekse güzel olur ama sistemin performansını düşürecekse kullanmam

win 11 yüklemek boş 4 gb ram alıyor amk vay anasını şu devirde pc ekipmanları pahalı

Küçük bir olasılık tabi microsoft böyle minik şakalar yapmayı sever. Gerçekliği tartışılır
valla 2 aydır ha bugün ha yarın diyolar çıksın artık.
aslında internette var ama stabil çalışmadığını düşünüyorum o yüzden kurmak istemiyorum
win 11 yüklemek boş 4 gb ram alıyor amk vay anasını şu devirde pc ekipmanları pahalı
Benim duyduğuma göre bilgisayarın Windows 10'u rahatca kullanabiliyorsa Windows 11'de sıkıntı olmuyormuş.

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt