Çözüldü Windows 10 pro kullanıyorum nvidia ekran kartımı bu şekilde desteklemiyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozqurdeniztbl

Silver Üye
Windows 10 64 bitlik gt 730 güncel driver yok. experince indiriyorum (10 sürüm denedim hiç biri olmadı) önemli güncelleştirmen var diyor güncelleştir deyince sürüm hatalı uyumsuz vb bir hata veriyor.. dündendir perişan oldum vallahi. ramlerimi biostan 1600 mhz yaptım ama 500 mhzda çalışıyor gözüküyor csgoda daha kötü bi pc ile 150 alırken bu pcnin ondan üst olmasıan rağmen 70 80 görüyorum :/

reis bende msi gpu kartı vardı driver boster guncelleme cekıyordum yazılım acılmıyordu kaldırıp orjınal sıtesınden ındırıdm çözülmustu

manüel olarak driverınızı kaldırıp sonra da manuel olarak kendi sitesinden istediğiniz sürümü indirmeyi deneyip yazar mısınız bi ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bende eski laptopumda böyle bir problemle karşılaştım eski bir win10 sürümü kurdum ve sorun çözüldü

DDU ile ekran kartı driverinizi manuel olarak kaldırıp en güncel sürümünü nvidia'nın kendi sitesinden indirebilirsiniz.

w10 pro zaten bi sıkıntılı ya her oyunda en az 90 100 almam gerekirken 60 70 alıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt