Selam arkadaşlar daha önceden bulduğum bir açığı sizlerle paylaşacağım öncelikle windows anahtarının anakarta gömülü olması gerekmektedir. Eğer gömülü değilse bu işlem işinize yaramayacaktır.
Öncelikle txt dosyası açıyoruz ve şu kodu yapıştırıyoruz.
Öncelikle txt dosyası açıyoruz ve şu kodu yapıştırıyoruz.
Sonrasında dosyanın adını ei.cfg olarak kaydedip iso dosyanızın sources klasörünün içine atıyoruz ve her format attığımızda artık bize hangi sürümü kurmamızı istediğimizi soracak ve key istemeyecek 1809'dan 21H2 aralığındaki tüm isolarda denedim hepsinde de çalıştı etkinleştirme sorunu yaşatmadı pro keyim var kms kullanmadan nasıl home dönerim home kullanıyorum nasıl kms kullanmadan pro'ya yükseltebilirim gibi soruların cevabı olacaktır bu yöntem. Bazıları anakarta gömülü olup olmadığını nasıl anlarız diye sorabilir onuda eğer ki size her format attığınızda key sormayıp direk home pro vs. kuruyorsa anakartınıza gömülüdür ve bu yöntemle istediğiniz sürümü kurabilirsiniz. Unutmayın bu yöntem 22H2 geldiğinde fixlenebilir fixlenirse de 22H2'den eski bir sürüm kurun sonrasında 22H2 sürümüne yükseltin. Artık home'dan pro'ya yükseltmek için kms kullanmazsınız diye umuyorum. Masaüstü bilgisayarlarda anakarta gömülü olmayabilir E-postanıza bağlanmış olabilir yinede deneyin ama laptoplarda anakarta gömülü olacağı için %100 çalışır.[Channel]
Retail