Çözüldü Win 11 TPM 2.0 Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sokile

Diamond Üye

Öncelikle merhabalar kısa bir süre önce win 10 dan win 11 e geçiş yaptım be valorant ı kurdum fakat bu hatayla karşılaştım bu hatanın tek bir çözümü secure boot u açmak fakat secure boot kapalı olarak kulanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle merhabalar kısa bir süre önce win 10 dan win 11 e geçiş yaptım be valorant ı kurdum fakat bu hatayla karşılaştım bu hatanın tek bir çözümü secure boot u açmak fakat secure boot kapalı olarak kulanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

bende şuan win11 e yüklüyrum boyle bir hata almam inşallah

windows 11 de çözüm yok mesela sen android telefonda apk uygulama indirebilirsin ama ios cihaz apk desteklemez . secure boot + tpm2 açık değilse hep hata alacaksın maalesef birde hileler sadece windows 10 çalışıyor

Öncelikle merhabalar kısa bir süre önce win 10 dan win 11 e geçiş yaptım be valorant ı kurdum fakat bu hatayla karşılaştım bu hatanın tek bir çözümü secure boot u açmak fakat secure boot kapalı olarak kulanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.​

secure boot kapalı olarak Windows 11de valorant oynayamazsın. Herhangi bir çözümü yok. Konu kilitlenebilir, yorum kasılmasın konudan. @L3G @Cwubs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt