ben pcde açamıyorum bile nasıl düzeltiriz (bir arkadaş soruyor)Başlıkta yazdığım gibi WhatsApp da tek Görünümlük fotoğrafi mobilde nasıl indirebiliriz PC için taktigini biliyorum ancak mobilde ki hesaptan atıyor
yada herhangi birinden telefonunu isteyip tek seferlik fotoğrafı açtıktan sonra öbür cihazla fotoğrafını çekip kendine atmasını isteyebilirsin. yok ben bunla uğraşamam dersenizde bilgisayar üzerinden whatsapp dan yada emülatrden fotoyu açtıktan sonra kendi telefonunla çekTek Görünümlük Fotoğrafları indirmenin bir yolu yok sanırım Whatsapp buna izin vermiyor. ama apk olarak whatsappın modlu halini indirirseniz o sayede indirme yapabilirsiniz ama böyle birşey yapmanı tavsiye etmiyorum ban yersin
gameloop veya bluestack indir ordan whatsappına gir görüntü al veya kayıt ana pc denben pcde açamıyorum bile nasıl düzeltiriz (bir arkadaş soruyor)
ekran goruntusu alBaşlıkta yazdığım gibi WhatsApp da tek Görünümlük fotoğrafi mobilde nasıl indirebiliriz PC için taktigini biliyorum ancak mobilde ki hesaptan atıyor
hic aklıma gelmemisti reis sagolekran goruntusu al
son gelen güncellemelerle emülatörlerde whatsapp kullanılamıyorgameloop veya bluestack indir ordan whatsappına gir görüntü al veya kayıt ana pc den
yandık mwson gelen güncellemelerle emülatörlerde whatsapp kullanılamıyor
izin vermiyor almaya bu akla gelebeilcek en basit şey zatenekran goruntusu al