WhatsApp Tek Görünümlük Foto İndirme

panetixs

:)(:()(:)(:):():():(:)(:):(:)(:):()
Uzman Üye
İletişim
Başlıkta yazdığım gibi WhatsApp da tek Görünümlük fotoğrafi mobilde nasıl indirebiliriz PC için taktigini biliyorum ancak mobilde ki hesaptan atıyor

Tek Görünümlük Fotoğrafları indirmenin bir yolu yok sanırım Whatsapp buna izin vermiyor. ama apk olarak whatsappın modlu halini indirirseniz o sayede indirme yapabilirsiniz ama böyle birşey yapmanı tavsiye etmiyorum ban yersin

Başlıkta yazdığım gibi WhatsApp da tek Görünümlük fotoğrafi mobilde nasıl indirebiliriz PC için taktigini biliyorum ancak mobilde ki hesaptan atıyor
ben pcde açamıyorum bile nasıl düzeltiriz (bir arkadaş soruyor)

Tek Görünümlük Fotoğrafları indirmenin bir yolu yok sanırım Whatsapp buna izin vermiyor. ama apk olarak whatsappın modlu halini indirirseniz o sayede indirme yapabilirsiniz ama böyle birşey yapmanı tavsiye etmiyorum ban yersin
yada herhangi birinden telefonunu isteyip tek seferlik fotoğrafı açtıktan sonra öbür cihazla fotoğrafını çekip kendine atmasını isteyebilirsin. yok ben bunla uğraşamam dersenizde bilgisayar üzerinden whatsapp dan yada emülatrden fotoyu açtıktan sonra kendi telefonunla çek :crycat:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
manıta nude mı attı neyı ındırcen;)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt