WhatsApp Numarası Devre dışı Bırakma

Karga

Uzman Üye
EĞİTİM AMAÇLIDIR!

Öncelikle bu method eski ve genel bir methoddur fakat hala işe yaramaktadır.

:yazı:

1- Saldırı yapılacak telefon numarasını GBWhatsApp veya türevi uygulamaya giriyoruz.

2- Telefona kod yollama ekranında rastgele kodlar giriyoruz. Bir yandan sms ve arama yapıyoruz.
3- Her yanlış kodda 1 dakika, 2 dakika, 5 dakika diye bekleme süresine alacaktır.
4- 12 saat bekleme süresine alana kadar rastgele kod girmeye devam edin.
5- 12 saat bekleme süresinden sonra adımları tekrar takip edin.
6- 3. döngüden sonra bekleme süresi -1 olacak ve süre buga girecektir.
7- Daha sonra temiz bir mail ve ip adresinden [email protected] e posta adresine mail atın.
8- Mail içeriğinde sakın telefonum çalındı, kaybettim vb. demeyin. Sizden fatura istiyorlar. Onun yerine "telefonum saldırı altında ve bir süre numaramı devre dışı bırakmanızı istiyorum" vb. diyebilirsiniz.

9- WhatsApp 1 gün içinde numarayı devre dışı bırakacaktır. Tabi ki kullanıcı tekrar WhatsApp'a girmeye çalışacak ama kayıt ekranında takılı kalacaktır çünkü süre hala bugda olacak.

Bu bug pek uzun sürmüyor, 2-3 gün içerisinde düzelebiliyor fakat kullanıcı çok sık girmeye çalışırsa bu bug sabit kalabiliyor.

Yöntem aynı yıllar farklı 2002-2003 yıllarında msn için benzer yöntemi kullanırdık zaman ne çabuk geçiyor. :)

Yöntem aynı yıllar farklı 2002-2003 yıllarında msn için benzer yöntemi kullanırdık zaman ne çabuk geçiyor. :)
Valla ben o dönemde MSNde millete titreşim spamı atıyordum bilemiyorum hocam :D Vay be.. Demek teknikler hiç eskimiyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt