WhatsApp dan BEKLENEN AÇIKLAMA SONUNDA GELDİ!!

ahmetchester

Silver Üye
Soru: Facebook’un bu güncelleme ile WhatsApp mesajlarına erişimi olacak mı?
  • WhatsApp üzerinden arkadaşlarınızla ve ailenizle yaptığınız görüşmeler ve mesajlaşmalar, uçtan uca şifreleme ile korunur.
  • Uçtan uca şifreleme, yolladığınız fotoğrafın, ses kaydının, videonun ya da mesajın sadece sizin tarafınızdan ve konuştuğunuz kişi tarafından okunduğunu/dinlendiğini garanti eder.
  • Üçüncü şahıslar, WhatsApp ya da Facebook bile, bu içerikleri göremez.
  • Bunun sebebi, uçtan uca şifreleme sayesinde mesajlarınızın bir kilitle güvence altına alınmasıdır ve sadece alıcı ve siz bu kilidi açıp okuma yetisine sahipsinizdir.

KAYNAK:

ŞİMDİ GÖNÜL RAHATLIĞI İLE WHATSAPP KULLANMAYA DEVAM EDEBİLİRSİNİZ.

hocam sözlesmeyı kabul edenlerımkı suan iptal oldumu ne öneririsiniz hesabı silmek istemiyorum

Soru: Facebook’un bu güncelleme ile WhatsApp mesajlarına erişimi olacak mı?
  • WhatsApp üzerinden arkadaşlarınızla ve ailenizle yaptığınız görüşmeler ve mesajlaşmalar, uçtan uca şifreleme ile korunur.
  • Uçtan uca şifreleme, yolladığınız fotoğrafın, ses kaydının, videonun ya da mesajın sadece sizin tarafınızdan ve konuştuğunuz kişi tarafından okunduğunu/dinlendiğini garanti eder.
  • Üçüncü şahıslar, WhatsApp ya da Facebook bile, bu içerikleri göremez.
  • Bunun sebebi, uçtan uca şifreleme sayesinde mesajlarınızın bir kilitle güvence altına alınmasıdır ve sadece alıcı ve siz bu kilidi açıp okuma yetisine sahipsinizdir.

KAYNAK:

ŞİMDİ GÖNÜL RAHATLIĞI İLE WHATSAPP KULLANMAYA DEVAM EDEBİLİRSİNİZ.
ben çoktan silmiştim ama RIP

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
allaha çok şükür

Başından beri böyle bir şey olacağını tahmin ettiğim için sözleşmeyi kabul etmemiştim. Şimdi de sözleşmeyi kabul etme zorunluluğu kaldırıldığı için rahat rahat whatsappı kullanmaya devam edebilirim :)

pelo menos teremos mais segurança que antes

çoğu kişi whatsapp dan telegrama geçti zaten whatsapp kendi kendini bitirdi

sonunda, diğer app ları kullanmakta zorlanıyordum canım sıkılıyor, whatsapp a çok alıştık.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt