WePlay Cheat Hakkında !!

Hile paylaşılsın mı?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

creys

smura
Uzman Üye
İletişim
Konu kapandı.

Son düzenleme:
Teşekkürler ama artık vampir köylü oynayan kaldı mı bilemiyorum

Teşekkürler ama artık vampir köylü oynayan kaldı mı bilemiyorum
Açıkçası bende artık pek oynamıyorum. Ara sıra boş kalırsam nadiren giriyorum. Yine de halen oynayan varsa, piyasada olmadığı için paylaşabilirim.

Selam arkadaşlar

Yakın zamanda anket sonuçlarına göre video çekip paylaşmayı düşünüyorum.
Şuanda sadece android ve pc üzerinde çalışıyor.

Anket sonuçları olumlu olursa, cheatglobal'a özel ilk defa bu oyunun hilesi paylaşılmış olacak.

Fikirlerinizi merak ediyorum. : )

[#weplay #1] - VAMPİR KÖYLÜ HİLE/CHEAT/HACK !! - //#wallhack #speedhack #hile #hack #cheat #bug

[#weplay #2] - VAMPİR KÖYLÜ HİLE/CHEAT/HACK !! - //#speedhack #wallhack #hile #hack #cheat #bug

Konunun güncel kalması ve paylaşımı hızlandırmak için düzgün yorum yaparsanız sevinirim.

Kral vampire ve köylüleri rolerini görme varmi yani hangisi vampir falan diye görebildiğimiz varmi main de acacam

Son düzenleme:
Kral vampire ve köylüleri rolerini görme varmi yani hangisi vampir falan diye görebildiğimiz varmi main de acacam
Şuanda yok ama nesnelerin üstünde durduğunda vampirler seni kesemiyor. Dump ettim ama dump dosyasıyla herhangi bir oynama yapamadım. Manuel olarak şuan bunları yaptım.

elinize sağlık oynayan vardır illaki getirebilirsin bence.

Şuanda yok ama nesnelerin üstünde durduğunda vampirler seni kesemiyor. Dump ettim ama dump dosyasıyla herhangi bir oynama yapamadım. Manuel olarak şuan bunları yaptım.
Peki kesmeye çalıştığın da anlıyor musun ve ban atıyor mu

Peki kesmeye çalıştığın da anlıyor musun ve ban atıyor mu
Kesmeye çalıştığını sadece tahmin edebilirsin. Banı da video çekerlerse veya çok fazla rapor ederlerse yersin.
Ben hiç ban yemedim. Sadece bir uyarı aldım. Rapor yediğim için, ve sebebi de toplumdaki davranışlar vs.

Kesmeye çalıştığını sadece tahmin edebilirsin. Banı da video çekerlerse veya çok fazla rapor ederlerse yersin.
Ben hiç ban yemedim. Sadece bir uyarı aldım. Rapor yediğim için, ve sebebi de toplumdaki davranışlar vs.
Anladım paylaşmanı bekliyorum o zaman

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt