Wentra Client C4racked

AlbaMerlin

Namı Değer Türk Foden
Diamond Üye
Merhaba, Ben Merlin Size Bugün Wentra Client C4rack Vericeğim

Virüs Total Jar :
Virüs Total NotePad :

Virüs Total Dll :
3.Part Yazılım Olduğu İçin Farklı Farklı Şeyler Göstermesi Normaldir

Güvenmeyen Kullanmayabilir

İndirmek İçin Bas

İnject Etmek İçin Rardan Ayıklayınız. Sonradan Disk:c Ye Atınız Ve Oyundayken NotePad I Açınız Komut Kısmı Açılıp Kapanacaktır Sonra Hotline.dll li İnjectleyiniz Oyun Pencere Modundayken Sonra 15 Saniye Civarı Bekleyip Tam Ekran Yapıp Hile Gelmesini Bekleyiniz Oyun Donması Normaldir. İyi Kullanımlar Sorularınızı Aşşağı Bırakınız Cevap Veririm

Resim İçin Bas Sağ Ve Sol Üste Hud olduğu Bellidir

Sorun Olduğu İçin Resmi Link Verdim Kusura Bakmayınız

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Virüs Total Rar :

İnject Etmek İçin Rardan Ayıklayınız. Sonradan Disk:c Ye Atınız Ve Oyundayken NotePad I Açınız Komut Kısmı Açılıp Kapanacaktır Sonra Hotline.dll li İnjectleyiniz Oyun Pencere Modundayken Sonra 15 Saniye Civarı Bekleyip Tam Ekran Yapıp Hile Gelmesini Bekleyiniz Oyun Donması Normaldir. İyi Kullanımlar Sorularınızı Aşşağı Bırakınız Cevap Veririm
yıl olmuş 2024 hala virüstotale rar atan var

vallahi emin olamadım vtde nama fudlu bana göre

Virüs Total Rar :

kanka malmısın sen aynı konu var

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Konularda yazılı anlatım ve videolu anlatım yapmalısınız; aksi halde konunuz yönetici onayından geçmeyecektir.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt