Çözüldü Website için tasarım önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WinterCheats

Diamond Üye
Herkese selamlar, iyi forumlar. Yaptığım ufak çaplı başlangıç çalışmasında bir yerden sonra pekde aklımda bir tasarım fikri olmadığını anladım. Bunun için, sizlerin siteyi güzelleştirecek tavsiyelerini bekliyorum.

Yakın zamanda products sayfasını ekleyeceğim.

Kanka yanlış anlamada şuan sitede header ve textler dışında bir şey yok arka plana bari 1080p bir video koysaydık o da low mb kalıyor

Kanka yanlış anlamada şuan sitede header ve textler dışında bir şey yok arka plana bari 1080p bir video koysaydık o da low mb kalıyor
eowum yanlış anlama değil eleştirilere açığım tabiki fakat belirttiğim gibi bu başlangıç sitesi video sorunu falan bunlar herşey düzeltilebilecek sorunlar

Herkese selamlar, iyi forumlar. Yaptığım ufak çaplı başlangıç çalışmasında bir yerden sonra pekde aklımda bir tasarım fikri olmadığını anladım. Bunun için, sizlerin siteyi güzelleştirecek tavsiyelerini bekliyorum.

Yakın zamanda products sayfasını ekleyeceğim.
Ustam chatgpt şifasından mı kullandınız? öyle bir koku aldım.

Ustam chatgpt şifasından mı kullandınız? öyle bir koku aldım.
host sitesini bulma konusunda sadece bide yazıların üstüne gelince border en başta saydam olmuyordu nedense 1px borderden 2pxe geçiyordu bildiğin onun dışında sitede hemen hemen pek bişey yok zaten ondan dolayı chatgpt emin ol daha iyi iş çıkarırdı farkındayım :D

host sitesini bulma konusunda sadece bide yazıların üstüne gelince border en başta saydam olmuyordu nedense 1px borderden 2pxe geçiyordu bildiğin onun dışında sitede hemen hemen pek bişey yok zaten ondan dolayı chatgpt emin ol daha iyi iş çıkarırdı farkındayım :D
Hocam fikir olarak biraz yavşakça bir fikir olacak ama başkalarının sitelerine bakın hayal gücünüze göre yarat'ın biraz tutam o siteden biraz tutam bu siteden güzel şeyler çıkıyor öyle yaparsan :D

Hocam fikir olarak biraz yavşakça bir fikir olacak ama başkalarının sitelerine bakın hayal gücünüze göre yarat'ın biraz tutam o siteden biraz tutam bu siteden güzel şeyler çıkıyor öyle yaparsan :D
Yaw QWEWQE estağfurullah hocam herkesin kendi zevki haklısınız ctrl u ile direkt kopyala yapıştır yapmak olmaz ama dediğiniz gibi biraz *esinlenme* olabilir :D

eowum yanlış anlama değil eleştirilere açığım tabiki fakat belirttiğim gibi bu başlangıç sitesi video sorunu falan bunlar herşey düzeltilebilecek sorunlar
Font seçimlerini de daha yumuşak kenarlı sans serif fontlar seçmeni öneririm onun dışında scroll down yaptığımız zaman ana panelin yavaşça yukarıya doğru hareket edecek ve ürünlerin geleceği bir showcase tarzı bir tasarım yapabilirsin sol tarafta ürün resimleri sağ tarafta da açıklaması ve fiyatları tarzı bir şey ama güzel bir animasyon geçişi lazım scroll down yapınca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt