Website Açıkları Nasıl Oluşur ? Nasıl Önlem Almalıyım?

Sergey

Dc:
Efsane Üye
İletişim
Smm Panel Gibi Bir Kaç Tür Site İşlettim Ancak Scriptlerin Çoğunu Satın Aldım Ve Düzenledim.
Ama Kendi Scriptimi Yazmak İsterken İçimde Sürekli Ya Açık Olursa Ya Birşey Olursa Korkusu İle Bu İstekten Vazgeçiyorum.
Normal Bir Site Olsa Anlarım Kayıt Noktasından Geri Yüklerim Ama SMM Panel Türü İslerde Bakiye Olayı API ye girecekler diye ödüm patlıyor .
Bunun Eğitimi Varmı udemy kursu felan varsa yardımcı olabilirmisiniz.

udemy site kurma adlı eğitimleri alabilirsin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Birçok yolu var. Örneğin XSS açığı varsa NetCat toolu ile sızabilirler, indexleyebilirler siteni. Bana Discord üzerinden ulaşırsan siteyi denemen için sana birkaç method verebilirim. Direkt ben de deneyebilirim sızmayı onayın olursa tabii.

Ama sana tavsiyem bionluktan bir webmaster bulup hosting bilgilerini verip kodları inceletmen.

Şunu da ekleyeyim: şu an forumda web konusunda tanıdığım en bilgili adam @x0se ona da ulaşabilirsin.

Son düzenleme:
Birçok yolu var. Örneğin XSS açığı varsa NetCat toolu ile sızabilirler, indexleyebilirler siteni. Bana Discord üzerinden ulaşırsan siteyi denemen için sana birkaç method verebilirim. Direkt ben de deneyebilirim sızmayı onayın olursa tabii.

Ama sana tavsiyem bionluktan bir webmaster bulup hosting bilgilerini verip kodları inceletmen.

Şunu da ekleyeyim: şu an forumda web konusunda tanıdığım en bilgili adam @x0se ona da ulaşabilirsin.
Çok yeşekkür ederim sen cansın ❤

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt